Mindenféle résztulajdonba 5-10 ezer Ft-okért érdemes bevásárolnom magamat mondván egyszer úgyis valaki elakarja majd adni?
Figyelt kérdés
Mind termőföld, mint lakás esetében..2021. dec. 30. 11:18
1/9 anonim válasza:
Inkább MEGSZÜNTETNI kellene , nem bevásárolni magad ! (De ez nem hiszem, h. menni fog.)
2/9 A kérdező kommentje:
De nincs pénzem nagyobb befektetésekre, ezeket a résztulajdonokat meg potom áron szokták adni és gyakran nincs is ellenfél.
2021. dec. 30. 11:35
3/9 anonim válasza:
Lakásokat nem hiszem, hogy ilyen kis résztulajdonokra osztanának. Termőföldeknél inkább, de én személy szerint nem látok benne fantáziát. Kiszámíthatatlan az egész, ráadásul 1/100-ad tulajdonrészenként be kellene jegyeztetni a tulajdoni jogot, és a vásárlásnál ügyvédi dijat kellene fizetni minden alkalommal? Ez így nem menne szerintem.
5/9 anonim válasza:
"egyszer úgyis valaki elakarja majd adni"
"De nincs pénzem nagyobb befektetésekre"
Ha nincsen pénzed, akkor mit érnél azzal, ha valaki eladná a részét??!
6/9 anonim válasza:
10 000 Ft-tal bevásárolni magad ingatlanba résztulajdonosként? Mégis hogy?
Ezeket az emberek maguknak szokták venni. 1/1 vagy 1/2 tulajdonban, illetve ha nyaraló, akkor lehet kisebb hányad, az ennél kisebb hányadok pedig örökléssel keletkeznek csak.
7/9 anonim válasza:
2: Hirdetésben látod? Hát... én még 15 millió alatt nem láttam!
8/9 anonim válasza:
Ingatlan árveréses oldalakon van 20/200-ad meg hasonló felosztások.
Amikor én vettem házat, 6 tulakdonos volt, a 3 milliós vételárból valaki csak 50 ezret kapott (vagy annyit se, már nem emlékszek)
9/9 anonim válasza:
alapigazság (egy másik kérdés alatt olvastam), hogy amihez nem értesz, olyasmibe ne fektess pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!