Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pesthez közel ingatlan?

Pesthez közel ingatlan?

Figyelt kérdés
Pesthez közel keresnék, akár községben, faluban olcsón kisebb ingatlant. Hol tudnátok ajánlani, ahol azért valamennyire biztonságban is tudhatja magát az ember?
2021. dec. 25. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Mit jelent neked az olcsó? Zártkerti ingatlanokat ajánlanék, azok pár misi, de nem véletlenül.
2021. dec. 25. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pesthez közel, jót, ahol még a közbiztonság is jó, olcsón biztos nem fogsz kapni.

Illetve először is tisztázni kellene, hogy mit értesz olcsó alatt?

Van akinek a 25-30 millió is olcsó (és manapság az tényleg annak számít), másnak meg a 3-5 millió az olcsó.

Meg ugye az sem mindegy, hogy egyedül keresel, vagy családdal és elbírsz e 1300-2500 m2-es "kerttel", mert a házakhoz vidéken általában ennyi tartozik.

2021. dec. 25. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
3-5 millió azért sok . Kimondani is sok ha még 200 ezret sem keresel.
2021. dec. 25. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy mennyit keresek, és mennyiért keresek házat? Talán kiírtam? Vagy, ha már azt írtam olcsó, te rögtön egy putrira gondolsz?

Örülök egyébként, ha neked, vagy itt a gyakorin sokaknak futja 100 milliós villára.

Úgy látszik itt mindenki többszörös milliomos. Befizetnék én arra, hogy itt a legtöbb gyökér hol, és hogyan él!

2021. dec. 25. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy látom az nem jutott el, hogy, ha valaki akár mennyiért vesz egy ingatlant, nem biztos, hogy a fizujából veszi, hanem van neki már meglévő ingatlana, melyet elad. Tudod, nem mindenki otthontalan, mint esetleg te.
2021. dec. 25. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
De idegrohamot kaptál. Nem esett volna le 2 külön felhasználó írt. 2 külön választ. Amúgy most kicsit felidegesítettél ,de komolyan. Akinek nincs hol laknia az nem a gyk-t nyomkodja. Összesen 3 külön válasz érkezett 3 válaszadótól !
2021. dec. 25. 15:56
 7/8 A kérdező kommentje:

De leesett, és? Ez min változtat? Nem az a lényeg hányan írtak. Én az utolsó válaszra írtam le a véleményem. Ennyi!

Egyébként nem én kaptam idegrohamot, hanem te, ahogy olvasom!

Amúgy albérletből is lehet gyk-t nyomkodni, meg már bárhonnan. Telefon esetleg? Ahhoz nem kell ingatlan. Elég az utca is.

2021. dec. 25. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

Na a tisztánlátás végett, én egy újabb válaszoló vagyok.

Mennyi az annyi? Mennyit szánsz mekkora ingatlanra és mit is jelent neked az ingatlan?

Belterületi, beköltözhető 200 nm-es házat vagy külterületi telket keresel? Esetleg a kettő között valamit?

2021. dec. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!