Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akartok még lakást vásárolni?...

Akartok még lakást vásárolni? Kerestek még? Csak egy felmérés :))

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 19:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

18-as

Persze ezt értem, hogy a bankoknak egyáltalán nem jó, de ahol olvastam ott az volt, hogy az októberihez hasonló kamatok lesznek a hat hónapban.

Ha ez igaz akkor a bankok majd valamit kitalálnak, hogy tudják a pénzüket visszaszerezni és nem ingyen vagy veszteséges hitelt adni. De ebben az esetben olyan embereket vehetnének fel hitelt akik ma már nem hitelképesek. Ha ez egyáltalán igaza.

2021. dec. 27. 00:27
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ha ez igaz akkor a bankok majd valamit kitalálnak, hogy tudják a pénzüket visszaszerezni és nem ingyen vagy veszteséges hitelt adni."

Igen, megvan hogy hogy fogják a pénzt visszaszerezni: egyrészt nem hiteleznek veszteségesen, másrészt mindenki másra átterhelik a kényszerből veszteséges hitelek költségeit. Majd a nem lakossági hitelek kamatai az elvárhatónál jobban emelkednek, a számlavezetési költségek nőnek, a nem törvény hatálya eső magánszemélyeknek nyújtott hitelek kondíciói is tovább romlanak stb. Magyarán szólva, mindenki más fizeti meg a többiek "kimentését" a választásokig.

2021. dec. 27. 01:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Ezek idáig is így voltak mindenki fizet azért, mert egyeseknek jobb. Egyik nagy példa az ingyenes havi 2x pénzfelvétel. A bankok ezért fizetnek.

Kedvencem amikor kártya limitet módosítok az alkalmazásban és ezért 20-30Ft számláznak. Nem kell félteni a bankot beszedi majd ő a pénzt.

2021. dec. 27. 01:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Persze, valahogy beszedi. Csak felcsesz, hogy már idén kb. fél tucat ilyen baromságot hoztak be, amivel mindig kimentenek valakit, aki nem tudta, hogy kell meghúzni a nadrágszíjat.

Állami pénzen megy a rezsi (akkor is ha egy garzont fűtesz belőle, meg akkor is ha egy 200 négyzetméteres palotát), állami áron megy/ment az üzemanyag, akkor is ha egy Suzukit tankolsz belőle, meg akkor is ha egy 5x annyit evő X5-ös BMW. Állami pénzen mennek az építőanyag árak, akkor is ha egy lyukat építenél magadnak, meg akkor is ha egy palotát. Állami pénzen megy már a lakáshitel is. Mi lesz a következő? Egyre drasztikusabban nyúlnak bele a piacba.

2021. dec. 27. 01:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez már politika lesz kell a szavazó a kormánynak.

Én már rég hagytam volna, hogy bedőljenek a dolgok, az emberek tanuljanak.

2021. dec. 27. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!