Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Közvetlenül a lift melletti...

Közvetlenül a lift melletti panellakások nem túl zajosak? Lehet azért nyugodtan pihenni, vagy van ajtó ami elég jól hangszigetel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 21:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm!!!! az első lesz az ajtók amiket kicserelek
2021. dec. 22. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Ezek a csendmániás emberek miért nem mennek tanyára??? Mit vársz társasházban síri csendet? Soha!
2021. dec. 22. 09:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Csend mániás?????? Ki vagy te h ezekkel a szavakkal illes???? Ép eszű ember csendes otthonra vágyik, lehet te fogyatékos vagy
2021. dec. 22. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Nézd te nem látod, hogy rá vagy állva erre a csend dologra? Ha ennyire nem bírsz semmilyen zajt akkor tanyán a helyed.
2021. dec. 22. 09:52
 15/16 A kérdező kommentje:
nálunk tok csend van. Semmi kutya, szomszédok, nem is hallani őket. Csak most megvettük a mellettünk levő lakást, ami a lifthez közel vsn es megkérdeztem hogy ott milyen lakni. csak ennyi
2021. dec. 22. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, kérdező, ne törődj vele. Pont ugyanezt vágta a fejemhez a kétgyermekes kedves felső szomszéd, amikor szóvá tettem, hogy este tíz és reggel hét között sem gyerekvisítást, sem rohangálást, sem labdapattogást, sem zongorázást, sem bömböltetett tévét nem akarok hallani. Megsértődött, amikor közöltem vele, nem nekem kellene tanyára költözni, hanem nekik. Ott a kutyát sem zavarná a tevékenységük.
2021. dec. 22. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!