Visszaesnek értelmes szinre valaha az ingatlanárak?
Az utóbbi években ami tapasztalható, az egyszerűen őrületes. Gyakorlatilag már egyedülállóként esélyt se látok ingatlant venni, rakosgatom az önerőre valót, de évek alatt már semmit nem ér...
(Pár éve még 15M körül volt egy pesti panel, ma már 30 alatt alig találni...)
Véleményem szerint ezek az árak egy nagy-nagy lufihoz vezetnek, mert nem normális, amennyiket elkérnek egy lakásért, főleg Budapesten de más nagyobb városban is döbbenetes, ami megy, és nem látszik a vége.
Mi lesz még ebből? 80M lesz egy garzon vagy idővel megint értelmes árak lesznek itt?
9
Akkor ki kell nyitni a szemed vagy fel venni egy szemüveget.
Ajánlom Paulina számát
11: Hát akkor mutasd meg az a 8 milliós lakást, mert az ingatlan.com-mal kelek és fekszem, és nincs.
Kifejezetten nézem a kerületet, mert az összes ingatlanunk ott van és ott is keressük a továbbiakat is.
Nem tudom, mi az a "Paulina száma".
Mit jelent neked az értelmes szint?
Érdemi csökkenés nem lesz, max stagnálás, pár százalékos ingadozás akár negatívba is időszakosan, de folyamatos emelkedés várható inkább. Egyébként én is ebben a cipőbne járok, egyedülállóként, mindenféle szaporodási támogatásra jogosulatlanként egyre távolabb kerülök a céltól. Gyorsabban nőnek az árak, mint a megtakarításom.
Amíg ennyi támogatási lehetőség van a gyerekes családoknak a lakásvásárláshoz biztos hogy nem csökkennek az árak. Sőt, a falusi csokkal elkeltek azok az ingatlanok is amik évekig bennrekedtek mert nem volt rá kereslet. Igy aztán eleve szűkül a kör, kevesebb lakás van eladó.
Kistelepülésen élek és azt látom,hogy már az idős emberek házára "vadásznak" majd ha meghal reménnyel...
Egyet azért nem kell elfelejteni
. Az ország lakossága 9,7 millió 800 000 ezerrel kevesebben lakják mint anno, és csökken jelenleg is tovább. A felkapott részeket leszamitva nem vagyok benne biztos, hogy hosszútávon ennyi új ingatlanra ekkora kereslet lesz. Persze a befektetési vásárlás az más példa, az a gazdasági környezettől függ.
15: Ismerem a Diószegiben, amiket kiad. Megmondtam: NEM lakás (műhely vagy tároló vagy mosókonyha, legjobb esetben üzlethelyiség az ingatlan tipusa), és az alapterülete is annyi, amit írtam.
Miért is ellenpélda ez akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!