Nyolckerben érdemes lakást venni, ott élni?
Ingatlanosok mondják, hogy ez már nem az a "nyócker", ami 20 éve volt, mert telikamerázták az egészet. Viszont ettől még azt gondolom, hogy az ott lakók nem költöztek el. Bűnözési tatisztikát is néztem, toronymagasan a legmagasabb Budapesten az összes kerület közül.
Viszont lenne ott egy "álomlakás", már ami az én pénzemből elérhető.
Aki ott él, vagy van ott ismerőse, lakott ott, mit gondol? Nem is attól félek, hogy bekéselnek, megvernek az utcán, egyszerűen nyugodtan szeretnék élni, futni, sportolni, sétálni akár este is. Gyerekemet ha lesz, levinni biztonságban. Ilyen szempontból milyen a környék? Tényleg megváltozott?
Akkor én is pontozok, a rosszabb házakban akár 3/10, a jobbakban akár 8/10.
9-10-es válaszoló vagyok.
Attól is függ, hova kell eljutnud rendszeresen.
Pl. ha vidéki vagy és a Keletitől vonatozol haza, akkor előnyös neked, tehát +1 pont.
"nyugodtan szeretnék élni, futni, sportolni, sétálni akár este is"
Ott van a gyönyörű Orczy park, ami szinte egy wellnessközpont rengeteg sportpályával, kiserdővel, 6-22-ig nyitva van, ebből a szempontból jobb helyre nem is tudnál költözni.
Közel a Népliget is, azt nem találom olyan jónak este, de ott van. A Tisztviselőtelep villanegyede is nagyon alkalmas sétára, futásra bármikor.
Közel a Fiumei úti temető is, az is gyönyörűen parkosított, még őzek is élnek benne, 8-ig nyitva van nyáron az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!