Nagy teraszos lakásnak (kb50m2) van előnye? Vagy mire jó ekkora terasz?
háznál megértem és ha lenne házam, szeretnék is. De társasház felső emeletéről lenne szó.
Kisebb erkély jobb lenne, és nagyobb lakótér. de csak ez a lakás eladó
12: új építésű lakásról van szó?
A felső emeletnél szerintem klassz a nagy terasz..
ESetleg egy részét később - télikert szerűen - beépíthetd (persze ha nincs megkötés) - és akkor hozzácsatolhatod a nappalihoz.
Függetleníts most a terasztól, azt döntsd el, hogy a lakás nagyságra, minőségre megfelel e!
Csak a teraszért ne vegyél meg egy neked már most kicsi lakást!
A terasz, sőt tetőterasz az normál körülmények között jó dolog, különösen, ha egyedül a tiétek és csak ti használhatjátok.
Csak az a baj, hogy már nincsenek normál körülmények, nyáron lehet rajta 50-55 fok is, bogarak, szúnyogok hada, mindenki menekül a légkondis lakásba, hogy túlélje a nyarakat.
Ilyen feltételek mellett gondold át, hogy a maradék időben (ősz, tél, mert tavasz már nincs) mennyire használnátok ki!
kicsi a lakás, de nincs más eladó. Jövőre kezdenek el építeni újakat, de azok meg lehet még többe kerülnek.
De igazad van, egy ekkora teraszt lehet nem tudnánk kihasználni
Abszolút nem jó most az időpont lakáskeresésre, télen, ünnep küszöbén, év végén. (és akkor a covid miatti kellemetlenségekről még nem is beszéltem, mert ez ki tudja meddig és hogyan fog tartani.)
Én hasonló elgondolásból mint a tiéd - és személyes sürgető tényezők miatt - beleugrottam lakásvásárlásba, nagyjából ilyen időszakban.
Halálosan megbántam a kapkodást, gyűlölöm a roppant mutatós, de abszolút nem praktikus lakást és az eladáson gondolkozom abban a pár percben, amikor éppen nem a fejem verem a falba.
18: miért rosszabb így ünnepek előtt, év végén? nem vagyok otthon az ingatlanpiacon
neked mi a gond a lakással?
kb 1,5 év mire következő új lakás elkészül, vagy régi lakás és fel kéne újítani. De nagyon nem szép állapotban lévők vannak
tisztára kikészít ez a helyzet
és hogy mennek fel az árak
egyébként könnyen el tudnád adni a lakásodat szerinted?
Csak uj johet szoba? Milyen hely ez, ahol nincs is mas elado?
En biztos nem vennek uj epitesut csilliokert, foleg, ha annyira kicsi.
A ketto kozott (felujitando romhalmaz es az uj) amugy nincs semmi? Mi most vettunk egy lakast, nem ujepitesu, de festesen kivul semmit nem kellett felujitani benne, mert 2 eve lett felujitva. Majdnem fele annyiba kerult, mint az ujepitesu a kornyekunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!