Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nagy teraszos lakásnak (kb50m2...

Nagy teraszos lakásnak (kb50m2) van előnye? Vagy mire jó ekkora terasz?

Figyelt kérdés
egyébként az udvarra néz és a lakás nem sokkal nagyobb mint a terasz
2021. dec. 1. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt benéztem, valamiért házra gondoltam. #10 voltam.
2021. dec. 2. 08:37
 12/22 A kérdező kommentje:

háznál megértem és ha lenne házam, szeretnék is. De társasház felső emeletéről lenne szó.

Kisebb erkély jobb lenne, és nagyobb lakótér. de csak ez a lakás eladó

2021. dec. 2. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:

12: új építésű lakásról van szó?

A felső emeletnél szerintem klassz a nagy terasz..

ESetleg egy részét később - télikert szerűen - beépíthetd (persze ha nincs megkötés) - és akkor hozzácsatolhatod a nappalihoz.

2021. dec. 2. 09:48
 14/22 A kérdező kommentje:
2 vagy 3 éves lehet a társasház. Be lehet építeni, de az plusz ktg. így is horror áron van minden.
2021. dec. 2. 09:59
 15/22 anonim ***** válasza:
14: nem feltétlenül kell rögtön... Majd ha újra lesz pénzetek, akkor is be lehet építeni...
2021. dec. 2. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Függetleníts most a terasztól, azt döntsd el, hogy a lakás nagyságra, minőségre megfelel e!

Csak a teraszért ne vegyél meg egy neked már most kicsi lakást!

A terasz, sőt tetőterasz az normál körülmények között jó dolog, különösen, ha egyedül a tiétek és csak ti használhatjátok.

Csak az a baj, hogy már nincsenek normál körülmények, nyáron lehet rajta 50-55 fok is, bogarak, szúnyogok hada, mindenki menekül a légkondis lakásba, hogy túlélje a nyarakat.

Ilyen feltételek mellett gondold át, hogy a maradék időben (ősz, tél, mert tavasz már nincs) mennyire használnátok ki!

2021. dec. 2. 10:15
 17/22 A kérdező kommentje:

kicsi a lakás, de nincs más eladó. Jövőre kezdenek el építeni újakat, de azok meg lehet még többe kerülnek.

De igazad van, egy ekkora teraszt lehet nem tudnánk kihasználni

2021. dec. 2. 10:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Abszolút nem jó most az időpont lakáskeresésre, télen, ünnep küszöbén, év végén. (és akkor a covid miatti kellemetlenségekről még nem is beszéltem, mert ez ki tudja meddig és hogyan fog tartani.)

Én hasonló elgondolásból mint a tiéd - és személyes sürgető tényezők miatt - beleugrottam lakásvásárlásba, nagyjából ilyen időszakban.

Halálosan megbántam a kapkodást, gyűlölöm a roppant mutatós, de abszolút nem praktikus lakást és az eladáson gondolkozom abban a pár percben, amikor éppen nem a fejem verem a falba.

2021. dec. 2. 11:06
 19/22 A kérdező kommentje:

18: miért rosszabb így ünnepek előtt, év végén? nem vagyok otthon az ingatlanpiacon

neked mi a gond a lakással?

kb 1,5 év mire következő új lakás elkészül, vagy régi lakás és fel kéne újítani. De nagyon nem szép állapotban lévők vannak

tisztára kikészít ez a helyzet

és hogy mennek fel az árak

egyébként könnyen el tudnád adni a lakásodat szerinted?

2021. dec. 2. 11:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Csak uj johet szoba? Milyen hely ez, ahol nincs is mas elado?

En biztos nem vennek uj epitesut csilliokert, foleg, ha annyira kicsi.

A ketto kozott (felujitando romhalmaz es az uj) amugy nincs semmi? Mi most vettunk egy lakast, nem ujepitesu, de festesen kivul semmit nem kellett felujitani benne, mert 2 eve lett felujitva. Majdnem fele annyiba kerult, mint az ujepitesu a kornyekunkon.

2021. dec. 2. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!