Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket választanátok, kicsi...

Melyiket választanátok, kicsi ház vagy nagy rossz tetővel?

Figyelt kérdés

Adott egy 80 nm2 összközműves épület, gáz, csatorna, villany, de minden csak az udvarban, belülre kellene vízvezeték, villanyvezeték, kéményeket bontani és a tetőt is javítani kell, kívül meg nincs bevakolva így kifűthetetlen.

Előbbi sokkal többet érne ha lenne pénzem rendbetenni, utóbbi igaz nagyon kicsi, de egyedüli vagyok és azt saját kezűleg is megtudnám csinálni egyedül.

Vagy egy hétvégi ház ahol nincs csatorna, 20nm, de folyik a csapból a víz és van bent gázfűtés, igaz a 80as évek óta ahhoz sem nyúltak.

2021. nov. 9. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Építészként azt mondom, inkább a nagyobb te házad...

Az B30 téglából épült újabb.. a kicsi ház ahogy látom még vizesedik is.

2021. nov. 10. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem felejtos mind a ketto.

Inkabb vegyel epitesi telket es kezdj el epitkezni.

Ha 5 millio egy ilyen haz, akkor az ures telek szerintem 2-3 millional nem tobb.

Nehany ismerosom azt csinalta hogy a telek hatuljara felhuzott egy kb 35m2-es epuletet, konyha, etkezo, furdo, 1 szoba es abban lakik vagy lakott. Kesobb epitett elore egy rendes hazat, a regi kis epulet meg megmaradt vendeghaznak vagy tarolonak van hasznalva.

2021. nov. 10. 13:58
 13/16 mindentudó99 ***** válasza:
79%
A kics az kicsi és lepukkant. A nagy újabb de egy filléred nincs rendbe tenni . Pedig gáz víz ilyenek bevitele sok milós költség. Nem tudom mi kenne jó
2021. nov. 10. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
A kicsi szívja a vizet. Kb. elvihet annyit, mint a másik tetőcseréje. De lehet, hogy elég lenne a gerendázást cserélni, a cserepek tök jók még. A hullámpala alapból cserés, nem tudod leadni sehová, csak ha fizetsz érte. A nagyba be kell vezetni mindent, és az megtérül. A kicsi tele lehet meglepikkel.
2021. nov. 11. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Mik ezek a kunyhók?
2021. nov. 11. 11:38
 16/16 A kérdező kommentje:

Kicsi alatt betonpince van, száraz, domboldalon van az egész.

Azért vizesedik alul mert nincs eresz és a szél a falraveti a vizet a paláról.

Hullámpala, kockapala ezer +1 év. csak a jégesőt nem szereti.

Statikailag elvileg a kicsi oknak tűnik.

Kicsi lepukkant, a nagy meg szét van robbantva belül. Vezetékek kiszaggatva, belső ajtók semmi nincs benne.

2021. nov. 11. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!