Ez a balatoni nyaraló valóban eladható ennyiért?
Csak példaként tettem be a linket, nincs hozzá semmi közöm, csak érdekel, hogy valóban ilyen áron el is adhatóak a balatoni nyaralók, vagy jelentősen lealkudják őket?
Ez gyakorlatilag egy túlárazott, hullámpalás sufni, amiről nem lehet látni még a Balatont se és a távolságát sem lehet tudni.
Viszont kérni bármennyit lehet érte...
4.-re.
Ismered a helyet? Én igen. A TELEK ami drága ott. főleg most, a fejlesztések miatt, ha meglesz a yacht club Révfülöpön.
6.-ra.
A TELEK az érték!!! A közműves, belterületi, TELEK. Egy cigánymentes faluban, a part mellett.
Azért ne ess túlzásba! Egy 350m2-es IKERTELEK(!)- csak a telekről beszélünk! - még Szepezdfürdőn sem ér 15M-nál többet...bár kéregetni lehet érte akármennyit!
Itt van egy panorámás telek, ami 10x(!) akkora és a leírtak szerint pont olyan közel van a Balatonhoz, mint a hirdetett - nézd a térképet - csak még a kilátás is gyönyörű. EZ benne levő villannyal, 50 m2-es pincével és vezetékes vízzel az utcában, (tehát nem egy külterületi szántó, ér nagyjából 40 misit.
Nekünk Zamárdiban van tényleg partmenti 2 szintes, összesen 70 m2-es téglanyaralónk - ami egy kicsivel drágább hely, mint Szepezd - és azt lehetne eladni 40-ért, mert iker az is.
Ez a hirdetett szepezdi nyaraló, ha szerencséje van az eladónak, 30-32M.
Hoppá, csak éppen a linket hagytam le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!