Kőbánya, Kozma utca mennyire 'tré' környék? Milyen a lakók összetétele arra? Közbiztonság?
2-es vagyok, én is csak poénból írtam:-)
Amennyire ez kívülről megítélhető, rendezett környék, tiszta udvarokkal.
12-es, adj tippeket kerlek, merrefele nezelodjek. :-)
Vagy uj lakas zold hitellel,35m2 vagy felette,masfel szobaval 37m-ig
VAGY
hasznalt lakas minel kevesebb hitellel,meret es szobaszam tekinteteben ugyanez.
2-es vagyok.
Kérdező, komolyan mondom, élhető környék. Én is itt lakom, a szüleim is. Ráadásul vannak munkahelyek: itt van a közelben a Richter, a Bosch, utóbbi most bővül igen komolyan. Egy jó állapotú ingatlant egy hét alatt tudtam kiadni normális bérlőnek és nem fillérekért. Ha lehetőséged van minimális hitellel élhető környéken lakást venni, tedd azt. A pénzed csak elinflálódik, a hitel mindig kockázat. És ne hidd, hogy nincs bűnözés vagy betörés akár a legjobb környéken is, hacsak nem kerítéssel-fallal körülvett helyről van szó.
Nem értem, nem tudod használni a hirdetési adatbázisokat?
Mért kell tippeket adni?
16:
Én csak a 6-ost és a 15-öst írtam.
Ha megnézed a police.hu oldalát, szinte minden második lopás, balhé kőbányán történik. Multkor az egyik 10.kerületi kissebb auchanban vásároltam. A plafonon legalább 700 db kamera volt! Nem véletlen. Kispest egyes részei és pesterzsébet is hasonlóan gettvás.
De sokan még mindig a 8.kerülettől félnek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!