Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Közösköltség nem fizetése...

Közösköltség nem fizetése Esetén mikor avatkozik be a NAV?

Figyelt kérdés
Fél éve nem fizetem,néha a közösképviselő megkér hogy fizessem be! A NAV mikor avatkozik be? mennyi lesz a kamat sacc per kábé?

2021. nov. 7. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"mennyi lesz a kamat sacc per kábé"

Nagyon kevés. Az ügyvéd, közjegyző és végrehajtó munkadíja lesz a magas, amivel nőni fog az összeg, közjegyző 30 000 körül, ügyvéd 10-20 000 Ft, végrehajtó munkadíja az szerintem sokkal több.

2021. nov. 8. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek milyen pofátlanok. Mit gondolsz miért, milyen pénzből működik még a társasház. A többi lakástulajdonos befizetéséből. Te meg mint egy élősködő élsz ott.
2021. nov. 8. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Végrehajtást tud kérni a társasház. Elég béna a közös képviselő, hogy még nem indította el a végrehajtási eljárást. 2 hónap közös költség tartozás után ráterhelhetik a lakásra, és indíthatják a végrehajtást. Igen, 2 hónap miatt.
2021. nov. 8. 12:39
 14/17 A kérdező kommentje:
#13.ez érdekes, mint írtam, van aki már másfél éve nem fizet!
2021. nov. 8. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha megvan a pénz, hidd el jobb befizetni. Bérszámfejtő vagyok, látom, hogy a követeléskezelőknek átadott és végrehajó által elrendelt letiltásoknál azért mindig plusz költség és végrehajtói díj kerül kivetésre.
2021. nov. 8. 21:25
 16/17 A kérdező kommentje:
#15. biztos így van de mégegyszer mondom,: az az idióta már másfél éve nem fizet,a közös képviselő elintézi azzal, hogy " ő már írt neki ímélt,hogy fizessen".
2021. nov. 8. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A közösképviselőtök alkalmatlan a feladatára. Már rég el kellett volna indítania a végrehajtást. A jog biztosít neki erre lehetőséget.
2021. nov. 9. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!