Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megéri 1950 előtt épült...

Megéri 1950 előtt épült házban lakást venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Örököltem 30 milliót és szeretnék felköltözni Budapestre. Ebben az árkategóriában szinte az összes ház ilyen régi építésű, és kicsit félek 100 éves házat venni,de úgy hallottam az újak se sokkal jobbak. Kíváncsi lennék a véleményetekre!

2021. nov. 4. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
9 igen igazad van, rákerestem, és láttam hogy vannak újak, amik még nincsenek kész és picik. Én inkább megvenném a háromszobás újpalotai panelt mint egy kész sincs lyukat az ótvaras 9. kerületben,kérdező. De vannak átmenetek, 30 millával tényleg bőven van mozgástered, és alkudni is lehet, ha esetleg valami picit többe kerül. Omladozó 100 éves házban sztem ne vegyél, és a szomszédokat is jól nézd meg!
2021. nov. 5. 08:45
 12/16 anonim válasza:
100%

110 éves házban lakom (60 cm-es tömörtégla falak három sorba rakva kötésbe), szerintem már 2x lebombázták meg újrarakták, de meg van csinálva, mert valószínűleg állami épület volt. Még múzeális villanydrótot is találtam felújításkor.

Két darab vasdrót egy vékony ólomlemez vagy ón csőbe a padlótól fél méter magasan vezetve a falba és petróleumos rongy volt a szigetelése!

Dupla ablakokat rakattam be a vastagabb profilból három három üveggel, meg kifele befele nyíló dupla ajtót (parasztajtó) és mivel emeletes így beton födém van.

Van olyan meleg mint egy körbeszigetelt újépítésű, csak jobban zajszigetel!

2022. febr. 3. 21:00
 13/16 NTBS ***** válasza:
Igen, de ezzel az összeggel van némi mozgástered is.
2022. nov. 9. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi az isten, 1 éves a kérdés, most kiemelted, azóta rohasztod a párnacihában a 30 milliót? Még talán egy kőbányai vagy józsefvárosi szuterén garzon kijön belőle 🤦
2022. nov. 10. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Nosmális méretű lakást ennyiért még panelból sem kapsz már sajnos. 100 éves bérházban kapsz garzont, ami nem feltétlenül rossz vétel, mert ha "kinövöd" és nagyobba mennél, könnyen ki tudod adni.
2022. nov. 10. 13:30
 16/16 A kérdező kommentje:
14-es jogosan irsz teljesen.Nem vasaroltam tavaly, de szerencsere nem parnaban volt , igy mar 40milliom van, csak most jutottam megint arra, hogy lakasokat nezegetek es felmerult megint bennem az 1950 elotti epitesuek kerdese, de igy irtelmetlen volt kiemelni igazad van.
2022. nov. 13. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!