Ki él Visegrádon?
Mennyire élhető Visegrád környéke?Valakinek van tapasztalata?Munka,boltok,emberek,stb?
Azt láttam hogy egy kis nyamvadt CBA van...
Nem akarok előítéletes lenni, de szerintem az átlag visegrádi lakost nem zavarja, hogy csak egy CBA van a településen vagy hogy akad-e valami jó kis gyári meló a környéken. Nyilván vannak régi parasztházak kisnyugdíjasokkal, de a betelepülők már 20-30 éve is erősen felfelé húzták a demográfiai adatokat.
Szóval ha direktebben akarsz választ kapni: Visegrádon főleg művészek, jól menő építészek, orvosok, vállalkozók, s hasonló felső-középosztálybeli családok élnek.
Nem élek ott, de nagyon szeretem. Engem nem zavarna a mindennapokban sem, hogy egy bolt van, alap dolgokra elég, nagybevásárolni meg tudsz kocsival.
Úgy gondolom, akik ott élnek, vagy oda születtek, vagy elég tehetősek az odaköltöltözéshez. Nem olcsó környék ingatlanárak tekintetében.
"Visegrádon főleg művészek, jól menő építészek, orvosok, vállalkozók, s hasonló felső-középosztálybeli családok élnek"
Meg tök átlagos emberek, akik oda születtek, vagy épp a párjuk :D
A kis nyamvadt cba a legnagyobb bolt ott, ezen kívül van pékség, 2 kisebb bolt, patika, hentes, meg egy kínai ócskás, és persze dohánybolt, kocsma, meg egy rahedli étterem. A helyiek a napi bevásárlást intézik helyben, amúgy havi 1-2x kocsi, és mennek a Lidl, Auchan, Tesco, Aldi, vagy valamelyik hasonlóba. Szóval ja, tényleg nem zavar amúgy senkit, hogy ennyi a lehetőség, megszokja az ember.
Ami gond, hogy helyben, ha van is meló, vagy vendéglátós, vagy ilyen 160-200 ezres fizuért eladó, önkormányzatnál aktatologató meg ilyenek. Vagy pl a posta, még kevesebbért. Sokan járnak dolgozni innen Pestre, de mostanra a 11-esen annyira katasztrofális a közlekedés a reggeli és a délutáni csúcsban, hogy egy örökkévalóság beérni, én nem tudom, hogy bírják idegekkel. Úgyhogy igen, ha nem vagy helyi vállalkozó, akkor home office, vagy legalább részben home office, ami élhető (heti 1,max 2 bejárással).
Különben tök jó hely, a hangulata, a közösség, a környezet, minden, csak hát ja, munka szempontjából érezhető, hogy nem egy nagyváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!