Meghirdetettem a lakásomat a facen.Jött egy angol nyelvű üzenet egy állítólag amerikai katonától aki megvenné a lakást.Furcsa volt, mert másnap már az email címemre írt.Nem is volt jelenítve a facen.Mára eltünt a gépemből az emailje.Ez lakásmaffia ?
Remélem, elviszi a lakásod! :D
Katona:Kérdező 1:0
:D:D:D
Kamu. Én is lakást hirdetek. Gyakran megtalálnak az Amerikai, és egyéb egzotikus katonák, és kapitányok, akik látatlanban utalnák a vételárat titoktartásért cserébe - csupán bankkártya adatokat kéne küldenem.
Ezek bankkártya csalók - leszívják a pénzed.
Én nem hiszem, hogy mihaszna ingatlan ügynököcske lenne a megoldás (milliókat kaszálnak az ügyfél bizonytalankodása, önbizalomhiánya, tájékozatlansága miatt).
De valóban oda kell figyelni! Komoly vevő megtekinti a lakást tüzetesen, majd alkudozik, egyezkedik, és szervezi az ügyvédet, közjegyzőt ,és hivatalosan adásvételi szerződésbe foglaljátok a feltételeket. Azon keresztül vásárol lakást, nem látatlanban!
Szép is lenne, ha csak úgy dőlne a lóvé!
Nem is szükséges ehhez lakáshirdetést feladni, elég ha csak kávéfőzőt árulsz - megtalálnak.
Társkeresőn is gyakran hódít a sármos "amerikai katona"-. Ezek bűnözők. Jelenteni kell a hirdető oldalnak!
13: Én ezt soha nem értettem: ahhoz hogy utaljanak, csak számlaszám kell. És az alapján nem tud levenni pénzt, csak befizetni rá.
Akkor hogy tud levenni pénzt?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!