Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen lakást érdemes vásároln...

Milyen lakást érdemes vásárolni befektetési céllal?

Figyelt kérdés

Debrecenben szeretnék vásárolni lakást, max 26 millió összegben, és azonnal kiadni albérletbe.

Milyet érdemes venni, mire kell odafigyelni?

Panel vagy polgári lakás?

Emelet fentebb vagy földszinthez közelebbi jobb?

Panelprogramos vagy anélkül?

Tégla építésű?

Bármilyen tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok!

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2021. okt. 13. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Amit én állítottam az az, hogy HA áll a pénze. Ha másba fekteti az már nem "áll", hanem be van fektetve, de mindegy :D

Megmondanád melyik kriptovaluta duplázódik hetente? Mert nekem vannak kriptovalutáim, de nem vettem észre, hogy hetente duplázódna. Egyiken sem.

2021. okt. 16. 11:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21: Menj be FB-on befektetői csoportokba és ott vannak kriptos guruk.

De itt is szoktak lenni hozzáértők és pénzügyi és ingatlan témájú Youtube-videók alatt, több csatornát követek. Én azt se tudom, eszik-e vagy isszák, de elég sokan részletesen szoktak a hozamairól kommentelni. Itt is.

Te mikor vetted? Elképzelhető, hogy hónapokkal ezelőttiek az információk, amikre emlékszem.

2021. okt. 16. 11:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Novemberben, illetve azóta is, amikor tudtam beletenni pénzt.

Na majd utána járok! Itt gyakorin még nem futottam ezzel össze, de rákeresek mindenképp.

2021. okt. 16. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
29%
Befektetesi cellal inkabb uzlethelyseget vegyel vagy garazst es azt add ki
2021. okt. 16. 12:54
 25/25 anonim ***** válasza:
67%

Garázst...😂😂😂

20-30 év alatt meg is térül a befektetés.

Ha! Folyamatosan van bérlőd..

2021. okt. 16. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!