Sopronban vagy Szombathelyen érdemes jelenleg ingatlant vásárolni?
96-ban Sopron kertvárosi részén nyáron nyitott ajtó mellet aludtunk/nem kellet az ajtókat zárni/ma elképzelhetetlen.
Sokan tartják a nyugatra vezető munka állomásának hát sajnos rengeteg szemét ember is jött vele.
Zsúfolt stb
Én imádtam anno Sopront mára annyira utálom hogy inkább nem is megyek feléje.
Sopron. Kifejezetten Sopron.
Rengeteg a beköltöző, dehát evvel sok nyugat európai ország is így van ám. Ki ne akarna inkább Ausztriába ingázni ezer-ezerötszáz euróért olyan melókért, amiért mondjuk kelet MO-n eddig mondjuk max 150-200 ezret kapott? Nehéz ezért bárkit is hibáztatni.
Egyébként jó végzettséggel, keresett szakmával még mindig könnyű melót találni kint.
És jártam pár helyen az országban, de Sopronban még most is szívesebben mászkálok mint bárhol máshol. (biztonság szempontjából).
Drágulnak az ingatlanok, egyre nehezebben költözik be ide hosszú távra kétes ember. Munkásszállók vannak, de hát az mindenhol van.
Egyébként ha valaki nyugisabb helyet akar úgy, hogy közel Sopron és az osztrák határ akkor ott van Harka és Ágfalva is, meg még pár környékbeli falu amik valóban nyugisak és rendezettek.
És ami miatt számomra ez a környék a befutó az az, hogy Európa egyik leggazdagabb és legfejlettebb országának fővárosa elérhető távolságban van(Bécs). Nekem ez egy biztos pont bármi is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!