Nagyobb forgalmú út mellett lakni, meg lehet szokni a zajt?
Figyelt kérdés
Aki gyerekkel forgalmas út mellett lakik, nem zavaró a forgalom, por, rossz levegő? Meg lehet szokni? szellőztetni hogyan tudtok vagy mikor?2021. okt. 7. 15:34
1/16 A kérdező kommentje:
kisváros forgalmas utcája
2021. okt. 7. 15:40
2/16 anonim válasza:
Mi laktunk fout mellett. 4 savos. Amit aztan feltortek,ujra betonoztak,asztmas es kruppos a gyerekem aki ott nott fel. A masikat mrglatjuk,o mar kertvarosban nott fel. De en a zajt es razkodast nem tudtam megszokni. Panelban laktunk,de ha jott egy platos teherauto a 6.emeleten ereztem hogy kicsit remeg az agy. Jah es nem lehet nyitott ablaknal se aludnk,nyaron sem. Ejszaka csukva kellett tartani a forgalom miatt.
3/16 anonim válasza:
Egész életemben ilyen helyen éltem. Szerintem ide csak születni lehet, akkor nem zavar, illetve elviselni, ha nincs más megoldás. De aki csendhez szokott, nagyon tud szenvedni tőle.
4/16 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, hogy a ház hol van a telken belül. Nagymamám úgy élt a főút mellett, hogy az utcafronton volt a ház, az szörnyű volt. Most mi is főút mellett lakunk, de a ház a telek végén van, köztünk és az út között van egy csomó bokor és fa, így nem is vészes.
5/16 anonim válasza:
"por, rossz levegő? Meg lehet szokni?"
Úgy érted, hogy az ilyen helyen előbb-utóbb kialakuló tüdőrákot "meg lehet-e szokni"??!
Érdekes hozzáállás.
6/16 anonim válasza:
én Újbuda eldugott helyén lakom, örülni kellene.
De...ősztöl tavaszig spórolnak a gázzal, szilárd anyaggal fűtenek. Tavasztól őszig a benzinmotoros láncfűrészek, sövénnyírók,fűkaszák, fűnyírók, háti permetezők hada bőg, füstöl, zúg.
A magasra permetező nagynyomású gép porlasztott szere még az ötödik szomszédnál is érezhető, látható.
A kutyák ugatása már muzsikának számít.
7/16 anonim válasza:
Kérdező!
Az meg van, hogy a lepontozás nem ment meg a tüdőráktól?!
8/16 anonim válasza:
Én pont ilyen helyre költöztem Debrecenben, de sajnos itt az Egyetem sugárutat 4 sávosítani fogják :( jövőre van tervben a költözés, pedig tényleg nagyon jó helyen lakunk, mindem gyalog elérhető, de a forgalom zaja már 2 sávos útnál is necces
9/16 anonim válasza:
Zajban, porban, kipufogófüst által szennyezett környezetben kb. 20 évvel le lehet rövidíteni az életkilátásokat.
Ráadásul nem lesz szép a vége....
10/16 anonim válasza:
Ááh semmiképp, mindenképp próbálj meg valami zöldövezetbe menni vagy mellékutcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!