Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nagyobb forgalmú út mellett...

Nagyobb forgalmú út mellett lakni, meg lehet szokni a zajt?

Figyelt kérdés
Aki gyerekkel forgalmas út mellett lakik, nem zavaró a forgalom, por, rossz levegő? Meg lehet szokni? szellőztetni hogyan tudtok vagy mikor?
2021. okt. 7. 15:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
kisváros forgalmas utcája
2021. okt. 7. 15:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi laktunk fout mellett. 4 savos. Amit aztan feltortek,ujra betonoztak,asztmas es kruppos a gyerekem aki ott nott fel. A masikat mrglatjuk,o mar kertvarosban nott fel. De en a zajt es razkodast nem tudtam megszokni. Panelban laktunk,de ha jott egy platos teherauto a 6.emeleten ereztem hogy kicsit remeg az agy. Jah es nem lehet nyitott ablaknal se aludnk,nyaron sem. Ejszaka csukva kellett tartani a forgalom miatt.
2021. okt. 7. 16:04
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Egész életemben ilyen helyen éltem. Szerintem ide csak születni lehet, akkor nem zavar, illetve elviselni, ha nincs más megoldás. De aki csendhez szokott, nagyon tud szenvedni tőle.
2021. okt. 7. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem attól is függ, hogy a ház hol van a telken belül. Nagymamám úgy élt a főút mellett, hogy az utcafronton volt a ház, az szörnyű volt. Most mi is főút mellett lakunk, de a ház a telek végén van, köztünk és az út között van egy csomó bokor és fa, így nem is vészes.
2021. okt. 7. 17:03
 5/16 anonim ***** válasza:
29%

"por, rossz levegő? Meg lehet szokni?"

Úgy érted, hogy az ilyen helyen előbb-utóbb kialakuló tüdőrákot "meg lehet-e szokni"??!

Érdekes hozzáállás.

2021. okt. 7. 17:13
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

én Újbuda eldugott helyén lakom, örülni kellene.

De...ősztöl tavaszig spórolnak a gázzal, szilárd anyaggal fűtenek. Tavasztól őszig a benzinmotoros láncfűrészek, sövénnyírók,fűkaszák, fűnyírók, háti permetezők hada bőg, füstöl, zúg.

A magasra permetező nagynyomású gép porlasztott szere még az ötödik szomszédnál is érezhető, látható.

A kutyák ugatása már muzsikának számít.

2021. okt. 7. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Az meg van, hogy a lepontozás nem ment meg a tüdőráktól?!

2021. okt. 7. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen helyre költöztem Debrecenben, de sajnos itt az Egyetem sugárutat 4 sávosítani fogják :( jövőre van tervben a költözés, pedig tényleg nagyon jó helyen lakunk, mindem gyalog elérhető, de a forgalom zaja már 2 sávos útnál is necces
2021. okt. 7. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

Zajban, porban, kipufogófüst által szennyezett környezetben kb. 20 évvel le lehet rövidíteni az életkilátásokat.

Ráadásul nem lesz szép a vége....

2021. okt. 7. 21:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Ááh semmiképp, mindenképp próbálj meg valami zöldövezetbe menni vagy mellékutcába.
2021. okt. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!