Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vidéken is már 30-40 milla...

Vidéken is már 30-40 milla egy kertesház, meddig tud ez még emelkedni, most vegyek, eladjak vagy még megy feljebb is?

Figyelt kérdés

Átlagember ezeket már nem tudja kifizetni, hogyan megy még mégis a piac?

De olyan infláció meg rezsinövekedés lesz hogy újjat sem fognak tudni építeni az emberek..

2021. okt. 7. 08:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%

"De, ennyibe kerültek.Amit hoztál példát, az egy sz.r példa és semmi köze a kérdéshez. Mindenhol lehet venni lepukkant sz.r kadarkockát, itt Kecskeméten is. Itt speciel 30 millióba kerül, lakható szintre hozni meg +15 millió. És?"

Miért sz..r példa az osztrák határhoz viszonylag közel, az ország szebbik felén egy élhető Kádárkocka, megyei szinten nagyvároshoz közel?

Kecskemét szintén nagyon felkapott lett az elmúlt pár évben, oké, ezt aláírom, de inkább pont ettől nem releváns.

"Attól a családi házak mindig sokba kerültek, ha te hisztizel rajta akkor is."

Aki itt hisztizik az egyedül te vagy. Nem tudom miért kell ezt a színvonalat megütni egy ingatlanokról szóló kérdésnél...

2021. okt. 8. 14:02
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem, hogy miért ütöd meg ezt az alja szintet egy ingatlanos kérdésnél
2021. okt. 8. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!