Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem kellene megvennem egy...

Nem kellene megvennem egy olyan lakast amibe meghalt vlaki?

Figyelt kérdés
En nem hiszek a pletykaknak ,hogy szellemek meg stb...

2021. szept. 28. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, ha neked tetszik a lakás, csak ez miatt ne mondj le róla. Egyébként meg ha veszünk egy átlag ingatlant, legyen mondjuk 50 éves. Mégis mi a garancia rá, hogy soha senki sem halt meg benne ennyi év alatt?

Más kérdés, mikor mondjuk köztudott, hogy az adott ingatlanban vki lemészárolta a családját. Az ilyen ingatlanok vagy el se kelnek, vagy áron alul.

2021. szept. 28. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Nekem például kimondottan tetszenek a régi polgári házak a 19. század végéről, pedig azokban szinte egészen biztos, hogy halt meg valaki. Akkoriban nem volt jellemző, hogy kórházba vitték volna a betegeket, a legtöbben otthon betegeskedtek és haltak meg.

Ha valami bizarr halál ért volna a lakásban valakit, az viszont zavarna. A környékünkön például van egy ház, ahol pár éve az egész család meghalt szénmonoxidmérgezésben. Na olyat tutira nem vennék meg. Nem tudnám kiverni a fejemből, nem érezném ott jól magam.

2021. szept. 29. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Sztem nem találsz olyan lakást, amiben még nem halt meg senki.
2021. szept. 29. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kismillió lakásba haltak meg már, max nem tudják.

Ha nem zavar, akkor pedig a kérdést nem értem.

Akit zavar, nem veszi meg.

2021. szept. 29. 06:34
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeség ez. Az én házamban is meghalt az előző tulaj.

A szomszédok a hátunk mögött pofáznak még ma is hogy micsoda fertőben, betegséges leprás házban lakunk. Ők ha fizetnének nekik se jönnének be.

Az előző tulaj amúgy pelenkás volt, nem gondozta a családja. Még a (feltételezem aznapi) kajája is az asztalon volt hagyva 10 évig, annyira lesz4rták.

Fertőtlenítés, ozonozás, felújítás. Semmi nyoma.

Lett egy tök f4sza házam olcsón. 2m volt. Egy repedés se volt rajta. Még akkoriban is, a félig omladozó házak 6 millióért mentek itt.

Tehát szerintem vágj bele

2021. szept. 29. 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Ekkora butaságot. A halál természetes dolog, budapesti régi lakások tudnának mesélni, mégis viszik mint a cukrot. Ez esetleg mucsán beszéd tárgya, hagyjuk már.

Én még albérletet is vettem ki úgy, mert azért volt SOS kiadó, mert meghalt benne a bérlő, és még a cuccai is ott voltak. Na az egy kicsit creepy volt, mégis 8 évig béreltem.

2021. szept. 29. 08:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A pletyka fogalma nem ez.

Aki meg nem menne be ilyenbe, hat azt megnézném...ha meghal a csaladtagja otthin, elköltözik?

2021. szept. 29. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A lakások túlnyomó többségében meghalt már valaki :)
2021. szept. 29. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb éppen az utcán ütöttek el valakit aki belehalt.

Most akkor ne menjünk az utcára se??!

2021. szept. 29. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna különösebben, ha amúgy más szempontokból megfelel. Közterületen is rengetegen haltak már meg a világtörténelemben. Akkor nem mész arra? Sőt, egy kórházba be nem teszed a lábadat?

Én a vasúttól 100 m-re lakom születésem óta. Havonta legalább egy ember itt öngyilkolja meg magát. Mégsem láttam egy szellemet sem az utóbbi 30 évben. Naponta arra járok. Nem zavar, mert erről nem a hely tehet.

2021. szept. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!