Milyen Szentesen élni? Többi lent!
Figyelt kérdés
A szakmám elvégzése után, szeretnénk párommal Szentesre költözni. Azért akarunk mert voltunk már ott, egy eléggé szép város, központja eléggé komfortos és boltok, üzletek is találhatók, meg úgy hát minden. A természet is elképesztő a kül részén. A tömegközlekedés szempontjából is jó, van busz és van vasút.
Térjünk a lényegre, aki szentesi vagy Szenteshez köthető, milyen ott az élet jó vagy rossz? Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
2021. szept. 14. 07:27
1/3 anonim válasza:
Milyen munkátok van? Mert azt itt jól fizetőt nem fogtok találni.
2/3 anonim válasza:
Ott születtem, 18 évesen eljöttem, de sok barátom maradt ott. Szép, csendes, de én megpusztulnék kis városban. Infrastruktúra jó, az emberek dolgosak. Biciklit vegyetek
3/3 anonim válasza:
Állás nem sok van, ami van az gány meló és sz*rul is fizet. Rengeteg a drogos lecsúszott gyökér akik előszeretettel tarhálnak/kötekednek. Meg úgy alapvetően elég szánalmas emberekkel van tele, de azért akad értelmes társaság is. Elfogadhatóan néz ki a város meg nem olyan rossz, környéken nem tudok jobb várost Hmvhelyen kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!