Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Romákkal mik a tapasztalatok...

Romákkal mik a tapasztalatok ingatlan adás-vétel kapcsán?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10es

Na igen. Meg valóban, annyira nem vagyok rosszban én sem a szomszédaimmal, hogy így kicsesszek velük.

2021. aug. 31. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

6:

Mióta elterjedt poénból a svéd cserediák kifejezés a cigányokra. Ha valami történik mindig írják biztos a svéd cserediákok voltak, mert még mai napig sokszor nem akarja kimondani a média, ha bizonyos bűncselekményekben cigány volt az elkövető.

10:

Már mostanában az a módi, hogy gyorsan beköltöznek a gyerekekkel és kész. Semmi mást nem kell csinálniuk, mert a gyerekek miatt ki se tudod dobni őket. Bátyám egyik munkatársának évekig húzódott mire hivatalosan is ki tudott pateroltatni pár cigót az egyik ingatlanjából, mert mivel kiskorú volt még a gyerek egyszerűen nem engedték jogilag kipaterolni őket. Kiskorú veszélyeztetésére, stre hivatkoztak.

2021. szept. 1. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Anyám ciguktól akart házat venni. Kifizette a foglalót. A nyakára jártak hogy beteg az anyjuk, adjon még pénzt vagy visszalépnek az eladástól.

Addig ki se költöznek míg beteg.

Végülis nem jött össze a ház vétel, és a foglalót se kapta vissza. Végrehajtónál van az ügy már vagy 10 éve.

Én hirdetem a házamat. Cigu érdeklődők is voltak, pénzük semmi, adjam már részletre, majd fizetik.. De persze beköltöznének egyből.

Egy tetvet se engedtem be háznézőbe se.

2021. szept. 3. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
soha semmilyen körülmények között. a pénzesek is ugyanolyan gusztustalanul viselkednek mint a putrisok, sőt...
2021. szept. 6. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:

"a pénzesek is ugyanolyan gusztustalanul viselkednek mint a putrisok, sőt..."

Nemhogy sőt, hanem azoktól kell igazán félni.

2021. szept. 6. 17:51
 16/16 anonim válasza:
100%

Soha! De soha! Ne üzletelj kormos bokszos cigánnyal. Valamivel úgyis át fognak verni. Aztán valószínűleg meg fognak verni. Soha ne üzletelj cigánnyal. Átvernek.

Ismerős jóhiszeműen eladta nekik a kocsit. Másnap hozták vissza, beleraktak egy rossz motort, és visszajöttek, hogy nem megy. Természetesen tíz kigyúrt bokszos szarral jöttek vissza hozzá. Pofon, nyakelvágás, verés, megfélemlítés volt végig. Bànatpénzt kellett fizetnie mert agyonverték volna a mocskos bokszos kormos fattyadékok. Undorító népség.

2021. szept. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!