Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bicskéről kérdeznék.Aki ott...

Bicskéről kérdeznék.Aki ott él,szereti? Általános iskolában van nyelv oktatás első osztálytól vagy legalább szakkör szinten? Iskolával kapcsolatban bármilyen tapasztalat jól jöhet. Helyben (akár részmunkaidős) munkalehetőség terén milyen?

Figyelt kérdés

Jöhetnek pozitív és negatív vélemények is.Szórakozni nem járunk,csak kirándulni néha,az nem szempont.Bevásárlási lehetőségek,közlekedés jónak tűnik.Az ott élőket nem ismerjük,de többször jártunk a településen.

Elsősorban a helyi iskolákkal kapcsolatban érdeklődnék.Bármit írhattok,ami személyes tapasztalat.A Csokonai érdekelne elsősorban,a másik úgy néztük,hogy egyházi iskola.Az messzebb áll tőlünk.

Ezen kívül: munkalehetőség szempontjából milyen? Hogyan érzékelitek,vannak munkalehetőségek "egyszerű" embereknek?

Én Budapesten dolgozom,Párommal nézelődünk Bicskén (is).

Köszönöm!

2021. aug. 20. 18:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, munkáról nem tudok nyilatkozni, mert a fővárosban dolgozunk. Budáról költöztünk, nem bántuk meg. :)

De a suli tényleg felejtős (es nagyjából kb mindenhol az átlag agglomeracioban)

2021. aug. 22. 07:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Romákkal semmi dolgom nem volt eddig, bár a kertváros van a legmesszebb tőlük. Szerintem a város híre rosszabb, mint a valóság.
2021. aug. 22. 07:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg rengeteg az új lakó, épült csomó új ház, jöttek fiatal családok, gyerekek. Az ingatlanárak jók, nyilván nem várhatod ugyanazt mint Ürömön vagy Solymáron. Ha van bármi kérdésed akkor szívesen válaszolok.
2021. aug. 22. 07:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is Budapestről költöztem ide, és nem bántam meg. Sok a zöld, gyönyörű a központ, barátságos szomszédaink vannak. Az ingatlanárak sokkal enyhébbek, mint hasonló, de felkapottabb településeken. A városka jól elvan látva. Én általában jókat hallottam az itteni suliról, de ha nem tetszene, a közelben lévő Mányon színvonalas nyelvi tagozatos iskola van.
2021. aug. 22. 13:28
 15/21 anonim ***** válasza:
18%
Ja, biztos csodás hely és azért lényegesen olcsóbb más településeknél, mert jótékonykodni akarnak az eladók!
2021. aug. 22. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem azért olcsóbb, mert Fejér megye. Herceghalom még pestmegye, tíz perc autóútra van.
2021. aug. 22. 14:10
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,nagyon hálás vagyok mindenkinek!

Sok településen nézelődünk,nyilván a szomszédok sem mellékesek,de azt csak látjuk :-)

Iskola terén nem lesz sok választásunk,bárhová költözünk,mert év közben kell sulit váltani sajnos.November környékén tudunk majd menni valahová,úgy tűnik.

Nekem ezek és a látottak alapján tetszik Bicske (is),nem Rózsadombot várunk :-)

2021. aug. 22. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
Bicskén ne vegyél.
2021. aug. 23. 15:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes Bicskén venni. Nagyon nyugodt, és minden fontos dolog közel van. Mi az Újtelepen lakunk, ami távolabb van a központtól, de panaszra semmi okunk nincs. Sok kirándulóhely van, és ha kisgyerekkel vagytok, jó választás. A fiam az egyházi suliba jár, és nagyon meg vagyunk elégedve, főleg a nyelvoktatással, a másik, állami iskolát nem ismerem arról nem tudok mit mondani. Nyilván egyénfüggű, ki hol érzi jól magát. Aki Bicskén depressziós, az a Rózsadombon is az lesz.

Ha szereted a kisvárosi fealinget, akkor nem hiszem, hogy csalódni fogsz.

2021. aug. 23. 16:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Nézelődünk tényleg több felé,semmi nincs eldöntve,de örülök,hogy azért nem egy Ercsi szintű.

2021. aug. 25. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!