Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ilyen ház ér 1 és fél...

Egy ilyen ház ér 1 és fél milliót?

Figyelt kérdés
Falu helyen van ez a ház. Kis parasztházról van szó. 1 konyha van benne, és 2 szoba. Fürdőszoba nincs benne. Fagerendás a mennyezete (vagy nem tudom hogy kell ezt leírni, de remélem érthető), tehát úgy hogy még normális teteje sincs a háznak. Valahol repedezett is. Bútorokat is venni kellene, mert egyik sem felhasználható. Parketta nincsen, de a konyhában van csempe, amit én nem szívesen néznék ott.
2021. aug. 14. 09:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem cigányok laknak azon a környéken, ahol a ház van.
2021. aug. 14. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Mekkora a kert?
2021. aug. 14. 09:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagy a kertje.
2021. aug. 14. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből senki sem fogja megmondani. Melyik falu?
2021. aug. 14. 10:29
 5/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ha jó helyen van és ésszerű keretek között rendbe lehet tenni akkor ér annyit.
2021. aug. 14. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Mi a bánatért kellett erről 2 kérdést kiírni, fél óra különbséggel?

2021. aug. 14. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Én egy borsodi faluban lakok ahol lóf4sz sincsen. Az ilyen házak is 4 millióért mennek alap hangon...

1,5 millióért szinte sehol se adnak házat, de még üres telket se. Nézz szét bármelyik ingatlanos oldalon. Tehát szerintem ér annyit.

2021. aug. 14. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ér annyit. Egyébként a fagerendás mennyezet az a rusztikus mennyezet. A teteje az a háztető. A mennyezet és a tető az két teljesen más dolog. Tehát nem világos, mit ertesz az alatt, hogy fagerendás a mennyezete, "tehát" nincs rendes teteje. Nem értem, miert nem tájékozódsz, mielőtt kiírsz egy ilyen kérdést. Pláne, hogy te már eleve eldöntötted, hogy neked mennyit ér az a ház. Ha nem tetszik, ledózeroltathatod, és építetsz másikat. Ha pedig nincs rá keret, akkor jó lenne ha legalább alapfogalmakkal tisztában lennél. Nem értem, te ennyi ismerettel mit is akarsz valójában az ingatlanpiacon.
2021. szept. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!