Vajon kaphatok hitelt 35 évesen, úgy hogy van 6.500.000 önerőm, 17 m a lakás egy megyeszékhelyen és 10.5 m hitel kellene 13-14 évre max?
inkább vedd fel hosszabb futamidőre, és ha tudsz akkor majd próbálj előtörleszteni
max 15, nem akarok életem végéig törleszteni, 36 leszek októberben, az idő megy...
#9 Kifizeted a hitelt, utána marad ugye 135 ezred, de ott lesz még a rezsi ami szintén nem kevés, pláne télen, meg azért egy lakásban mindig van valami ami elromlik és költeni kell rá. Kaja is egyre drágább.
Illetve nem számoltál a banki, ügyvédi költségekkel, és az illetékkel, ezekre elmehet még egy milla.
#13 Még add hozzá a banki és közjegyzői, földhivatali díjakat.
Felveszed hosszabb futamidőre, akkor kevesebbet fizetsz, ami megmarad abból ha úgy latod, akkor tudsz fizetni lakáskasszát, aztán időközben elő is tudsz törleszteni, amivel csökken a havi törlesztőd is.
Vagy ha úgy van akkor végtörleszthetsz. Én is 2007-ben 20 évre vettem fel lakáshitelt, de lehet idén ki tudom fizetni ami még maradt. De egyszer már elő is törlesztettem, mikor volt az árfolyamgát lehetőség. Nem lett volna muszáj, de a bankos csaj rádumált, mert amit megspóroltam abból fizettem fundamentát, és 4 év után még csökkent is a törlesztőm.
vagy nézz olcsóbb lakást
:D ez volt az egyik legolcsobb ami jo allapotu. Lehet venni 15 ert is, csak rakoltesz mèg 5 t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!