Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budai Walzer lakóparkkal...

Budai Walzer lakóparkkal kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még nincs átadva, de nagyon megtetszett, érdekelne, hogy valaki volt-e már ott, ,,hisz-e benne"?

Köszönöm

2021. júl. 29. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, lehet hogy 10-20 év múlva kiépül de nekem ezek nagyon ridegek, ld. Tópark de még sorolhatnám.

Az összes XI. kerületi lakópark lélektelen. Szerintem jobban járnátok egy rehabilitált lakótelepi lakással, bár árban lassan nincs különbség mert a XI. kerület megtelt alapon egekbe verte a saját árait.

Túlnépesedett kerület lett, élhetetlen.

Nekem nem jön be a Walzer.

2021. júl. 29. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, könnyen elképzelhető, hogy tájékozatlan vagyok, de amerre mi keresünk, nincsenek ilyen ,,rehabilitált" részek. Illetve szerintem egész BP megtelt, nem nagyon találsz olyan részt, ahol nyugi lenne (kivéve külsőbb részek). Elvileg ez a lakópark meg el lesz zárva az autós forgalomtól, szóval viszonylag csendes lesz. De mondom, még nem mentünk terepszemlét tartani.
2021. júl. 29. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Menj el és nézd meg hogy szerinted ez 5-10-15 éves távlatban egy otthonos közeg e.

Nem az.

2021. júl. 29. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően tetszene, mert szépnek és nyugisnak tűnik, szívem szerint ha lenne lehetőségem, bármikor mennék oda lakni.

Ami problémás lehet, hogy az előzetes terveken látni, hogy elég közel épülnek egymáshoz a házak. Ha esetleg rákeresel a Budapart lakóparkra, ahol már felépült néhány ház, szerintem ahhoz hasonlíthat majd.

Az árak kb. a szokásos budai 1 millió/m2, bár amikről én kaptam ajánlatot, azok a kisebb lakások voltak, talán a nagyobbak picit "kedvezőbbek."

A környék elég kihalt arra, mármint nincs más lakóház a közelben, csak raktárak. A telket övező Budafoki úton és Szerémi úton egy-két busz jár, az 1-es villamoshoz viszonylag sokat kell sétálni, illetve a Fehérvári útig is. Nem árt, ha van autó, bár akkor a garázsbeállóért azt hiszem még külön is fizetni kell, mert a környéken nincs parkoló.

Illetve ezt persze nem kell elhinni, mert bárki hazudhatja, de valamilyen szinten ismerem, aki építi a lakóparkot és attól nem kell tartani, hogy átver vagy nem épül meg, mert nagyon becsületes fickó. Egy korábbi háza a nem sokkal arrébb épült Bolero.

2021. júl. 30. 14:26
 5/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a te válaszodat is. Igen, mivel a vállalkozónak már van felépült 2 lakóparkja (azt hiszem nem csak a bolero), ezért bízom benne én is, hogy nem áll meg az építkezés. hmm az viszont kicsit bajos, hogy azt mondtad, semmi nincs a környéken :( mert ugyan van arról szó, hogy lesz bolt, edzőterem stb. viszont arra még biztosan várni kell 1-2 évet (mondjuk mi is csak 1 év múlva költöznénk, nem az első ütemben).

A Budapart nekem túl nyüzsgősnek tűnik, főleg, hogy a MOL is oda építkezik, pedig alapvetően az szimpatikusabb koncepció lenne.

Nem tudsz véletlenül javasolni másik lakóparkot is?

2021. júl. 30. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi erővel jobb a Watefront City óbudán, sokkal kiépítettebb rész.
2021. júl. 30. 16:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos Óbuda eléggé kiesik nekünk, meg ha jól emlékszem a Waterfront drágább is. De köszönöm a választ
2021. júl. 30. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, 4-es válaszoló vagyok. Sajnos más ilyen újonnan épülő házról nem tudok. Van egy pár ami most épül, de gondolom azok már nagyrészt elkeltek. Pl. Budapart vagy Semiramis Garden. Esetleg más környékbeli kerületekkel is lehetne próbálkozni, ha az a távolság még belefér, de azokat annyira nem ismerem.
2021. júl. 30. 17:11
 9/10 A kérdező kommentje:
most épp a római-partnál nézegetek, úgyhogy belefér minden :D
2021. júl. 30. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:

3-as miért ne lehetne otthonos közeg?

Beszarok az embereken, végre egy nyugati civilizáció szintű lakópark erre itt jöttök ilyen fasságokkal.

2023. ápr. 5. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!