Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet meleg párként...

Hogyan lehet meleg párként elkezdeni a felnőtt életet? Hogyan lehet lakást venni?

Figyelt kérdés
Párommal jövőre végzünk az egyetemen, jelenleg albérletben lakunk és dolgozunk az egyetem mellett. Miután végeztünk nem tudjuk, hogyan tovább. Nem tudjuk, hogyan tudnánk lakást venni, nyilván nem tudunk CSOK-ot felvenni, de nem akarunk életünk végéig albérletben lakni. Más meleg párok, vagy a hetero párok akik nem akarnak gyereket hogyan oldják meg? Inkább külföldön próbáltok érvényesülni vagy itthon?
2021. júl. 25. 17:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
18%
Szerintem vonulgassatok addig, amíg nem kaptok ingyen lakást.
2021. júl. 25. 17:07
 2/18 anonim válasza:
100%
Lakáshitelt ugyanúgy fel lehet venni, mint bárki másnak
2021. júl. 25. 17:07
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

ugyanúgy, mint bárki más.

teljesen felesleges még ehhez hozzátenni, hogy melegek vagytok és szt reklámozni. enélkül is ugyanazt a választ kapnátok a kérdésekre.

2021. júl. 25. 17:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amennyire én tudom nem kaphatunk jó több millió forint önerő nélkül. Csak érdeklődök más meleg párok, hogyan oldják meg, nem kell gonoszkodni.
2021. júl. 25. 17:15
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
nincs ebben gonoszkodás. mondom, teljesen úgy működik, mint bárki másnál,nem kell körítés, mert nem befolyásolja az egészet egyáltalán. Nem is értem, miért ide írtad ki a kérdést, az Otthon témában több hasznos válaszra lehet számítani, mert direkt ilyenek iránt érdeklődők látogatják.
2021. júl. 25. 17:18
 6/18 anonim válasza:
87%

A heterók sem kaphatnak lakáshitelt önerő nélkül. Igaza van a hármasnak, nem kell mindenhez hozzátenni, hogy melegek vagytok, mert ebben a szituban kicsit sem releváns.

Kérdező, elsőt leszámítva senki sem gonoszkodik, ez az igazság

2021. júl. 25. 17:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem tudom melyik választ írtad, és bocsánat ha hülyeséget kérdeztem, de az első válaszoló nem valami kedves
2021. júl. 25. 17:22
 8/18 anonim válasza:
100%

Ha közösen tervezitek a dolgot, akkor legyetek élettársak, ilyenkor hasonló jogokat kaptok, mint a házasok, tehát vehettek fel együtt lakáshitelt (nyilván önerővel együtt).

A többit pedig a banktól kellene megkérdezni, javaslom nézzetek be többe is, azután döntsetek.

2021. júl. 25. 17:26
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Mégis mi köze lenne a banknak ahhoz, hogy kihez vonzódsz? A hitel feltételei ugyan azok.

A családban utoljára nagynéném vett fel hitelt, betegség miatt nem lehet gyereke, senki nem kérdezte, hogy miért nem csokot akarnak, akarnak-e gyereket vagy bármi hasonlót.

Nem kéne mindenbe belekeverni a nemiséget...

2021. júl. 25. 17:27
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Csak egyet tudok érteni a többiekkel. A szexuális irányultság itt teljesen irreleváns. Ugyanaz vonatkozik rátok, mint más gyermektelen párokra. Lakáshitel. Ha nincs még önerőtök, gyűjtögessetek pár évig.
2021. júl. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!