Egymagam sohasem fogok tudni egy másfél szobás lakást venni pl.: Szombathelyen, részletesebben lent?
nem 2-3 hónap, hanem egy év volt.
Miért, te a szakmunkásképzőbe ami 3 év volt, ugyan úgy tanultál tölteléktárgyakat, itt csak szakmai tárgyakat tanítottak.
Plusz aki OKJ-re ment tényleg megakarta tanulni, nem úgy mint szakmunkásképzőbe, ahová csak a hülyéket veszik fel, és abból is pár végzi csak el.
Egyedülállóként miért nem jó az albérlet? Én kifejezetten azt szeretem, mindig oda költözöm, ahol jobb meló van, több pénzért, vagy ahol olcsóbb élnni.
Pl sokáig közalkalmazottként dolgoztam, azért mindenhol a bértábla szerint kapsz, úh Budapestről Pécsre költöztem, mert ott olcsóbb a megélhetés.
Nem tudom, mint dolgozol, de nyomorúságos 175e a nyugati határszélen röhej, ebből soha nem fogsz lakást venni. Még takarításért, önálló vállalkozóként is minimum kétszer ennyi nettót tudnál összeszedni Magyaroszágon, pláne Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!