Milyenek ezek az utcák Újpesten? Tinódi, Perényi, Attila, Baross stb.
- Tinódi utca
- Perényi Zsigmond utca
- Baross utca
- Vörösmarty utca
- Irányi Dániel utca
- Attila utca
- Talán még a Nádor utca
Itt találni olcsóbb lakásokat, de gondolom itt nappal is megszurkálnának, vagy nem?
Térképen ránézésre jókora gettós bérlakásos házak vannak a környéken, ez általában előszele a braziloknak.. bár nem vagyok biztos ebben a környékben.
Van valaki itt, aki jobban ismeri ezeket az utcákat és Újpest ún. "régi kertvárosát"?
Köszi.
Megszurkálni nem fognak, de valóban nem a legjobb környék, régi gyártelepek, némi lepukkant kertesház (jobbjára kádárkockák) és soook belsőudvaros, körgangos, földszintes egykori munkáslakás. c-type állampolgár valóban van nagyobb koncentrációban a körgangosokban, de nem a legrosszabb fajta (de nem is a legjobb)
Gondolom elsősorban a rövidebb keresztutcákkal szegélyezett részre gondoltál, mert a baross és az attila utca felnyúlik egészen a jobbféle kertvárosig, kicsit feljebb a juharliget lakóparktól már teljesen más világ van a zárt lakóparkkal és a jobbféle kertvárosi részekkel.
Nem laknék ott, nem is azért mert olyan gáz a környék, hanem mert olyan, ahová egyszerűen nem áramlik a nép, a fiatalos családok, nem épülnek új házak stb.
Hát, pedig pont kisgyerekkel keresünk lakásokat..
Amúgy az irányi dániel már sokkal feljebb van, pont ott a juharligetnél.
Az milyen?
Szia,
Hát azért túl részletesen nem ismerek minden utcát arra, Káposztásmegyeren élek már 20+ éve, és a környéken jártam szakközépiskolába az ezredfordulón (meg az Attila utcán gurulok végig minden nap bringával munkába menet)
Az Irányi Dániel kicsit jobbnak tűnik, inkább kertesházak, bár ott is minden régi.
Amúgy hiába szúrsz ki utcákat, ahhoz az is kéne, hogy legyen ott eladó dolog :)
Meg lakást írogatsz, azt pont nem vennék ezeken a helyeken, ott vannak a gázosabb elemek, ha házra gondoltál, akkor persze nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!