Melyik városba érdemes költözni?
6 éve Debrecenbe költöztünk, és nem bántuk meg.
A lakásunk a dupláját éri most, mint amennyiért 6 éve vettük.
Ilyen más vidéki városban nem nagyon történik.
vg: "A LEGDRÁGÁBB VÁLTOZATLANUL DEBRECEN ÉS MOSTANRA SZÉKESFEHÉRVÁR, VESZPRÉM ÉS GYŐR IS ÁTLÉPTÉK A 400 EZER FT/M2 SZINTET."
33: érdekelne hogy hol is nőtt nagyobb mértékben (és mitől)?
Szombathelyről költöztünk Debrecenbe - ne keverd az üdülőt a lakásárakkal.
Hogy pont Sopronban akkor mennyi volt a négyzetméter ár, nem tudom (és nem is nagyon érdekel). De azt tudom, hogy a szombathelyi lakásunk ára kevés volt Debrecenben, hogy hasonló színvonalút vegyünk - igen rendesen meg kellett toldani már akkor is! Pedig az is az osztrák határ mellett van.
32 voltam
Tehát adott egy kérdés: "Melyik városba érdemes költözni?"
32-es megmondja a titkot: Egyértelműen Debrecenbe, hiszen 6 év alatt megduplázódott az értéke...
Hát lehet, hogy van, aki átaludta az elmúlt éveket, de a 1,5x-es ingatlanár emelkedés még a kis zsákfalvakban is érzékelhető, nemhogy a városokban. Mi szintén 6 éve vettünk házat és kb2,5-3x-os áron kelne most el. Csak nyilván nemettől éri meg költözni valahová.... de ez már túlságosan kérdésre adott válaszokat.
Mi a fontos számodra? Jó közlekedés? Természet? Falusias nyugalom? Színház,mozi? Inspiráló környezet? Csak munkahely legyen, a többi nem számít?....ezek mind meghatározzák azt, hogy SZÁMODRA hova érdemes költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!