XIX. Kerület mennyire élhető?
Születésem óta - kis kihagyással - Wekerlén lakom, én imádom.
De rengeteget számít, hogy kik alkotják a házban a lakóközösséget.
A cigány X-ben több, itt a kertvárosra nem jellemző.
Kérdés, hol, merre nézelődsz.
Wekerle olyan mint egy ékszerdoboz. Kicsit lepukkant mondjuk, ezt nem sértésként mondom, de ugye műemléki épületek, nem lehet nagyon hozzájuk nyúlni, sajnos ez is meghatározó. Ettől függetlenül én simán laknék ott.
A lakótelepi részek meg nagyon változóak.
Én Ady Endre út elején dolgozom, C típusúak is járkálnak arra, főleg este. De igazából soha nem éreztem magam veszélyben, egy belváros tele részeg randalírozókkal ilyen szempontból ezerszer rosszabb.
Panelok meg elég lutri, rokonaim laknak arra, 3 család 3 panel. Leginkább a szomszédokra panaszkodnak, rohangáló gyerekes család, üvöltözősök, nagyothalló nagy aki tv-t ordíttat. Szóval leginkább a mindennapi bosszúságok.
Sok a c. Csepel és Erzsébet is ilyen.
Én inkább mennék rákosborzasztóra akkor már.
5. vagyok, és akkor a kérdésre is válaszolok. Én nagyon szeretek Kispesten élni. Nagyon szeretem, hogy kerületen belül is minden közel van és innen eljutni is nagyon könnyű bárhova. Nem belváros, de nem is egy kihalt peremkerület. REngeteg szuper játszótér gyerekeknek, nagy piac, az összes bolt fellelhető itt, 2 pláza van a kerületben és zöldebb, mint más kerületek. Az emberek nagyrészt barátságosak legalább is nekem hálistennek eddig ez a tapasztalatom.
Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!