Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ilyen ismerőseim szerintete...

Az ilyen ismerőseim szerintetek hogy juthattak újépítésű lakáshoz?

Figyelt kérdés

Korombeliek, tehát 25-27 évesek. Az egyikük épp csak befejezte az egyetemet, diákmunkát sem csinált soha, a férje átlagos keresetű (kb 250ezer nettó).

A másik ismerősöm dolgozott 2-3 évet, de nagyon alulfizetett szakmában, max 150 ezer nettó, a férje kicsit többet keres, de az sem kiemelkedő.

Nem akartam pofátlan lenni és tőlük megkérdezni... De mégis hogyan juthattak gyönyörű, újépítésű családi kertes házhoz? Ezeknek az ára kb 50 millió.

Mi a párommal havonta 600ezret keresünk, mégsem néztünk 50 milliós házakat..

2021. júl. 20. 09:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy Te tetted fel ezt a kérdést is, vagy már megtaláltad mert friss, de azért belinkelem itt jó sztorik vannak: https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Különben tényleg nincs abban semmi, hogy az ismerőseid is megkérdezd. Én is mást se kérdeztem, másnak se jártam utána ennyire, mikor házat szerettem volna venni.

2021. júl. 21. 11:35
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Hitel, családi segítség, örökség. Az én környezetemben aki sokkal előrébb jár anyagi értelemben, mint mi, ott jellemzően családi vállalkozás van. Akár építőipari, így megépítették a gyereknek, vagy bármilyen más, így csak kifizették. Ritkán némi örökség.
2021. júl. 22. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!