Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 8.kerületben érdemes lenne...

8.kerületben érdemes lenne lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

Milyenek ott manapság a körülmények?

Direkt nem írok konkrét utcát, mert úgy egész 8.kerületre értem.

Lakásvásárlás előtt állok még nem de hamarosan és ahogy nézem ott egészen tűrhetőek az árak. Vannak jobbnál jobb állapotú lakások is.

Egyedülállóként érdemes lenne ott keresgélni vagy máshol is akadnak azért ilyen árkategóriákban lakások? Láttam azért 21.milliótól kezdődnek de még fölötti árak se vészesek.

2021. júl. 2. 23:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

azért jártam már a napokban a 8,kerben és nem láttam 8-asával rendőröket...

beljebb is voltam.

2021. júl. 3. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 4-es és a 10-es ugyanaz a válaszoló. Beteg szegény, nem kell vele foglalkozni!

2021. júl. 3. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

10: Mi meg 5 generáció óta a kerületben lakunk és életemben nem láttam együtt 8 rendőrt.:) Biztos a rendőrség előtt láttál egyszerre 8 rendőrt vagy a házuk előtt, mert több társasház épült a kerületben kifejezetten rendőröknek, szolgálati lakás...:) De ott is csak egy pizzafutárt láttam ma.:)

Járőröket hónapok óta nem láttam.

2021. júl. 3. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Maga a kerület valamennyire megosztó, de a kerület is az. Vannak benne szuper részek és elkerülendők is. Összességében viszont sokkal jobb, mint a híre. Évekig ott éltem, sokat fejlődött sz elmúlt 10-15 évben. Szerintem mindenképpen megéri ott venni lakást, mert 1.belváros, 2. folyamatosan rehabilitálják 3. Befektetésnek is szuper
2021. júl. 4. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!