A kérdező szavazást indított:
VIII
X
XVIII
XVII
XIX
XX
15 szavazat
2/8 anonim válasza:
6.,7. Ker 4/6 villamos vonalatol keletre eso terulet(kulso Terezvaros).
Itt sok a kotekedo, bunko, lehuzo,keregeto. Sok a kutyakaki az utcakon,omnladoznak a hazak. Pl Csengery,Izabella,Vorosmarty,Sziv ,Bajnok utca….
3/8 anonim válasza:
18,19 a legszebb, legzöldebb, kertes gyönyörű részek. Ezek Pest tüdeje. Fura, hogy szerepelnek a listán. Úgy él itt az ember, mintha vidéken lenne, a saját zöld erdejében, mégis közel mindenhez.
4/8 anonim válasza:
Én se értem a 18. kerület mit keres a listában... 8 éven keresztül ott dolgoztam, nekem szimpatikus volt az a környék.
5/8 anonim válasza:
3. válaszolóval értek egyet. Szerintem a kérdező nem ismeri ezeket a kerületeket.
7/8 anonim válasza:
19.ker.szörnyű lett mostanában...nem a Wekerle a többi.
8/8 anonim válasza:
Wekerle egy rossz szagú öreg romhalmaz. Fákkal takarják a romokat. A többi rész újabb, jobb a 19-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!