Milyen környék, milyen a lakóközösség a 11. kerület Hengermalom út, Nándorfejérvári út, Soproni út környékén?
9: India...???
Hol, melyik házakban laknak c-ok????
11
Menj oda es kerdezd meg toluk.
Kitől kérdezzem meg...?????
Azt hazudtad az előbb, hogy ott élsz! Akkor nem tudod, hogy kit hívsz indiainak?
Hát szerintem az itt válaszolók még az életben nem voltak a 11. kerületben.
"Lakóközösségről" beszélni ekkora területen nehéz, hiszen ház/lakás függő. De az egyszerű tény, hogy alapvetően teljesen normális "népek" élnek a kerületben akár a panelos részen akár a kisebb utcákban.
Campona, Tétény meg már messze nem 11. kerület.
ez egyáltalán nem C környék.
De mielőtt bárhol lakást veszel mindenképp érdemes néhány estét a környéken sétálgatni.
Budapesten már mindenhol vannak, ha tényleg csak erről szólt a kérdés. Én naívan nem hittem először.
De ha már erről beszélünk akkor ilyen tekintetben lakóközösségek a 'legrosszabbaktól' a 'legjobbakig', bár én újgazdagok között sem laknék szívesen meg maffiozó vállalkozók között, inkább alsó-középosztálybeli, visszafogott emberek között.
Tehát a legrosszabbtól kezdve:
'Rosszak': XX, XXI, VIII, X, XXIII, XIX - én ezeket mondanám elég rossznak, nyilván mindegyiknek van jó része.
'Közepesen rossz': VII, XVIII, IX, IV
'Közepesen jó': IV, XVII, XVI, XXII
'Jó': III, XI, VI, XIII, XIV
'Nagyon jó': I, II, XII, V
Kb. így venném a dolgokat ÁTLAGOLVA. Persze mindegyik résznek van szuper vagy csak simán jó illetve borzalmas és élhetetlen része.
A közepesen jó és közepesen rossz nyilván egyéni preferencia, a többi szerintem stimmel.
IV. kerulet kozepesen jo?
3/4-e full cigo tanya. Meg nappal is szajhuzosan megy ki az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!