Melyik jobb első lakásnak fiatalon? A garzon vagy egy 2 szobás lakás, ha fix összeg áll rendelkezésre?
30-40 nm-es garzon lakás (van pár galériás alvóhelyű is), vagy 50 nm körüli 2 szobás panel lakás (vagy felújításra szoruló tégla) az, amiket nagyjából a pénzemért tudok venni, bár nyilván előfordulnak jobb és rosszabb ajánlatok is ugyanannyiért.
28 éves vagyok, családot szeretnék a következő 3-7 évben, viszont jelenleg egyáltalán nincs párom és az is benne van, hogy ebből semmi nem lesz. Garzonban még sosem éltem, nem tudom az mennyire kényelmes akár 1 embernek is. A 2 szobásnál szimpatikusabb, hogy lehet külön háló és nappali az az igazság, bár az nem olyan jó, hogy a belvárostól messzebb vannak (amiket én megengedhetek magamnak).
Kérdés, hogy mi dolgod van a belvárosban?
Ha nem ott dolgozol, akkor mi vonz oda??
(Gyaníthatóan nem a kosz, a por, a sok csöves meg a kutyaszaros járdák?!)
"Kérdés, hogy mi dolgod van a belvárosban?"
Nem csak a belvárosban vannak garzonok, lassan már a legkülsőbb kerületek is megfizethetetlenek.
Egy garzon új építésűben lehet csendesebb, nyugisabb mint egy panel.
Cserébe ugye baromi kicsi.
Saját igényem a minimum 1,5-2 szoba. Egyszerűen szeretem ha van egy nappali a vandégek fogadására vagy ha valaki ott alszik akkor nem egy légtérben vagyunk, nem az ágyra kell leültetni az embereket. Cserébe a panel általában rohadt zajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!