Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek hogy fog alakulni...

Szerintetek hogy fog alakulni Debrecenben az ingatlanok ára a következő egy évben?

Figyelt kérdés

Ami az elmúlt két évben történt az megdöbbentő. Persze vannak okosok akik állítják hogy ezt tudták előre, mert CSOK, meg BMW, de hol lesz ennek a vége...? Első sorban a kertes házak, családi házak árának alakulásával kapcsolatban érdekelnek a vélemények. Meddig mehet ez így tovább? Hol a határ? Gondolom a járványhelyzet enyhülésével a már kialakult anyagárak és munkadíjak nem sokat fognak visszacsökkenni, mert gondolom ezek is befolyásolták a használt ingatlanok árát is. Vagy esetleg várható ilyen csoda?

(Nagyjából egyébként én a 20 - 30 éves vagy fiatalabb, két - három hálószobás garázsos kertes házak közötti kategóriában keresgélek.)

2021. máj. 21. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Decemberig erős kontangóval számolhatunk, majd nyugat felől érkezve erős árnyomás találkozik a keletről érkező olcsó munkaerővel és a tavasz elejéig tartós ingatlanzivatar fog kialakulni.
2021. máj. 21. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Nekünk 2 lakásunk is van Debrecenben de a kettő árából se tudnánk kertes házat venni annyira elszálltak az árak... Szerintem tartani fogják az árukat és a pandémia előrehaladtával még értékesebbé is válhatnak.
2021. máj. 21. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
2# nem tudom mekkora lakásotok van de azok ára jobban felment a kertes házakhoz képest. Most simán tudnál 2 50-60m2 közötti panel lakás árából egy belvárosi 350m2 körüli telkes házat venni. 15-20 éve csak a telek ára volt annyi mint 3 panel.
2021. máj. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!