Debrecen környéke vagy Gyöngyös? Ti mit ajánlanátok?
El szeretnék költözni. Jelenleg Budapest mellett lakom,de nem érzem itt jól magam, nem szeretem Pestet.
Személyes okból két város között gondolkodom: Debrecen és Gyöngyös.
Ha Ti választhatnátok a kettő közül, melyikbe költöznétek?
Mindenképpen csendes, tiszta levegőjű helyet keresek, kertvárosit vagy akár falusiast, de olyat, ami azért viszonylag fejlett.
Debrecen esetében inkább a közeli települések, pl.Józsa vagy Mikepércs érdekelne.
Aki esetleg arrafelé lakik, megosztaná a tapasztalatát, milyen ott élni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Gyöngyös.
Pont azokért, amit a 2-es leírt.
Debrecen környékét lakhatás szempontjából nem ismerem.
Én Mikepércsen élek. Imádom a települést, Debrecenből költöztünk ki, jó a közösség, kocsival közel van a városhoz. Ez a pozitívum.
A negatívum az, hogy Debrecenben kb. nulla a munkalehetőség, pláne, ha valami normálisabbat keresel. És busszal nagyon gáz a bejárás.
Köszi mindenkinek :) Pécs, vagy Szeged se rossz ötlet ;)
Meglepődtem amúgy, hogy a legtöbben inkább Gyöngyöst választanátok.
Én is meglepődtem, de örülök, hogy őszintén válaszoltak, annak meg főleg, hogy nem pontozták le őket :D Az ilyenekből látszik, hogy nem kell hinni a közönséges sztereotípiáknak, miszerint "borzalmas", "gettó", "lepra hely", "tele van c-vel", stb. Az a baj, hogy az ilyen egydimenziós agyúaknak Gyöngyös = Duránda, semmi több.
Hogy válaszoljak a kérdésre is, én is erre a kisvárosra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!