A 18. kerültek tényleg olyan putris, gettós, harmadik világbeli emberek intelligenciájával megáldott környék?
Az ismerőseim nagyon ezt mondják, hogy ott ne vegyek ingatlant semmiképp.
Igaz ez?
Én éltem ott. Azt mondanám 'iparos' kerület. Visszafogott, iparos emberekkel. Vannak sokkal rosszabbak bpen. A 18. kerület egy 'alvóváros' inkább ez a baja. Elég messze van, sokkal jobban be kéne kapcsolni a városba, vonattal, metróval.
Nincs ott semmi ez a baj vele :). De nyugi, na az van.
Te figyelj ide, a VIII. kerület nem egy környék... hanem 2 város.
102 000 ember lakik ott.
Ez ÍGY nem igaz! Pestszentimrén élek, ez kb. egy falu a városon belül. A főutak mentén értelemszerűen zajos, de a mellékutcák csendesek, nyugisak. Emberek itt normálisak, közbiztonság abszolút rendben van. Pár csövi van a Központban, de azok csak alkoholizálnak, nem vegzálnak :D
Lőrincen viszont valóban van egy-két lezüllöttebb környék lezüllött emberekkel, drogosokkal, ahol éjszaka én sem szívesen mászkálnék. Ez az Üllői út Kispest felőli része (Liptáktelep és Rendessytelep, tehát kb. a Lakatos úttól a város felé eső rész). Mást nem tudok így kiemelni, de a forgalmasabb csomópontokban előfordulnak ilyen-olyan alakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!