Sopronban és Veszprémben milyen élni?
Én Sopronban nőttem fel, és Veszprémben voltam egyetemista, mindkét várost elég jól ismerem.
Nagyon rossz részek nincsenek egyikben sem, Sopronban talána Bécsi-út-Balfi-út-Kuruc-domb környéke a legrosszabb, de a Jerevánra sem szívesen költöznék. A város rendezettnek semmiképpen nem mondható, nincs igazán rendben tartva, a Belvárosban viszonylag sok a rossz állapotú épület, az utak sem igazán jók, bár tavaly volt némi felújítás.
Veszprémben a Vár környékén van egy-két rossz utca, egyébként a legrosszabb hely északon a "Pokoli torony", de a Haszkovó lakótelep is rossz környék, rosszabb, mint Sopronban a Jereván. A város többi része viszonylag rendezett, bár szerintem nem annyira, mint Gödöllő kertvárosai.
Hát azért Sopron egy más minőség az eltérő lehetőségek miatt.Nyilván ez a m2-árakban és a b.díjakban is tükröződik.(Persze nem csak Sopronra,hanem az egész Ausztriával határos részre,- Pl.Kőszeg,Sz.h - is u.úgy igaz.)
Egy biztos:a svábos szorgalom, rendezettség,biztonság ütős,az ország más területeivel összehasonlítva.
Veszprémi vagyok. Rendezett város, bár a Haszkovó ltp nem egy szép rész, de közbiztonság ott is nagyon jó.
Veszprém inkább rohadt unalmas, szívesebben megyek át Fehervarra (sztm oda is fogok költözni érettségi után) mint itt maradni.
Veszprém szép város összességében, csak van annyira unalmas is.
6
Honnan tudod, hogy Fehérvár nem "unalmas"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!