A párotokkal hogyan választottatok házat?
Valamelyik félnek volt egy elképzelése, hogy például mindenképpen a fővárosban vagy vidéken és a másik alkalmakodott? Utazgatattok és ami mindkettőtöknek szimpatikus volt, akkor ott kerestetek házat? Nem volt ebből feszültség, ha mondjuk más volt az elképzelés?
Elnézést, ha rossz kategória, de hirtelenjében ezt találtam.
Teljesen egyedül vásároltam a házamat az eladott lakásom árából.
Az aktuális páromnak nincsen tulajdonrésze és nem is lesz.
Ha -esetleg- lelép, akkor pont annyit visz magával mint amennyit hozott.
Nincs vita.
Mi kulfoldon vettunk hazat es az itteni fovaros szoba sem johetett volna mert messze van.
Nekem annyi volt a lenyeg hogy a jelenlegi munkahelyemtol ne legyen messze. Ahol elotte laktunk az nagyon kozel volt de ott dragabbak a hazak. Vegulis ahol vettunk hazat az nincs messze nekem es a felesegemnek is csak kicsivel tart tovabb odaerni a munkahelyre.
Felesegem nagyobb hazat szeretett volna de ez nagyon jo aron volt ugyhogy megvettuk es pont azon a kornyeken ahol szerettunk volna lakni.
Mindkettőnknek volt elképzelése, de ő makacsul ragaszkodott a baromságaihoz.
Moziszoba, akkora fürdőszoba ahova egy jacuzzi is befér..városban,5m alatt(nyilvánvalóan lehetetlen elképzelés) , óriási kerttel. Csak tégla lehet, a vályogtól félt hogy elmossa egy árvíz 🤔🤦♀️ stb
Kinézett egy 12 milliós romot amire kb ugyanennyit rá kellett volna költeni. Örökre nyöghettük volna a hitelt.
Én nem mentem bele.
Végül kinézett egy falu széli fost, ami olyan mint az anyjáék háza. Én ebbe se mentem bele, de ő ragaszkodott hozzá, jó lesz az, egyedül intézett kölcsönt, megvette.
Kipróbáltam, de nekem nem jött be.
Most üresen áll a háza, hadakozik a házfoglaló falusi paraszt szomszédokkal akik sajátjukként kezelik.
Nekem amúgy egy sima kis parasztház is jó lett volna, kicsi kerttel, városban.
Árverésen sikerült is olcsón vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!