Minek drágább egy ugyan abba a városba lévő xy emeleti panel mint egy nagyobb területű udvarral rendelkező több szobás családi ház?
Egyszerűen nem értem minek kerül pl. egy 50m2-es 2-3 emeleti panel lakás 8-13millioba míg egy nagyobb családi ház udvarral stb kerül 7-9 millióba?
S nem lepusztult a családi ház se tehát...
Van olyan ami igen de van, hogy más város rész.
Ott érthető ha pl belváros vagy forgalmas vagy közel van volt stb
De akkor is ugy láttom hogy elvannak szállva a panel árak vagy csak én nem értem, hogy lehet annyi egy panel mint egy csaladi. Amikor ég és föld a kettő közti különbség a családi ház részére szerintem.
Mondjuk Pécsen ha mind kettő belvárosi pl.
De tudok más várost is ez egy példa volt.
Itt a családi ház és a panel közti ár különbség nem értem. Minek drágább egy kis panel.
A normális állapotú családi ház mindenhol 3-4x annyiba kerül, mint egy panellakás.
Ha nem "szomszédos" ingatlanokról van szó, akkor nincs ertelme összehasonlítani.
Főleg a környéket fizeted meg.
Akkor egy konkrét példát írok:
tudok egy 2,5 szobás panel 3. emellett és 13 millió és egy családi ház 100m2 4 szoba plusz udvarral és 8 millió
Kb egy helyen vannak.
Akár, hogy is de egy panel közel nem akkora érték mint egy kertes családi ház.
Panelbe többnyire a világ lustái mennek akik élvezik, hogy semmit sem kell csinálniuk otthon. Azzal érvelnek, hogy egy cs. házban mindig van valami munka.
Mondjuk egy panelben a szexen, a tv nézésen meg fészbúkozáson kívül nem is lehet semmit sem csinálni, mert normális emberi életre alkalmatlanok ezek a picike betonlyukak ahol minden áthallatszik.
Sajnos sokan ilyen szerényen szocializálódtak ezért nekik a panel, az Ikea bútor meg a laminált padló az életük értelme, a hőszigetelés meg a csúcspontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!