Debreceni vagyok és van egy panelem amit majd elakarok adni. Kérdésem , hogy meddig várjak vele?
12. Nem akarok belemászni ebbe a parttalan vitába itt egyesekkel, mert rohadt nagy időpazarlás azokat győzködni bármiről, amit alapból elutasítanak, de nem tudják érvekkel alátámasztani...
És nem akarok Debrecennek sem reklámot csinálni: részint azért nem, mert nincs rászorulva, részint semmi érdekem nem fűződik hozzá!:)
A "befektető barátom" legelőször 6-7 éve vett lakást Debrecenben - mindenki teljesen hülyének nézte! Mára az a lakás garantáltan(!) megduplázta az árát! Mostanában sokat jár arrafelé; kérdeztük, hogy talán nem oda akar költözni, erre nagy titokzatosan: még az sincs kizárva...
Minden gazdasági újságot elolvas a neten is. Itt is láttam hivatkozni ezt a cikket, de nekem ő mutatta, és nem akartam eleinte elhinni, de mondta, hogy ő az eredetit olvasta a FT-on, és most hízik a mája...
Különben vannak itt jó elemzések okos emberektől, akik szintén oda vonzódnak - és persze a dunántúli lobby vonyít, mert most kezd kiesni a pixisből.
9- figyelj, "közgazdász":
a fél világon egy éve nincs igazi fogyasztás, jobb helyeken a pénzek hatalmas mértékben felhalmozódtak a lakosságnál.
Ha nyitás lesz, hatalmas felfutás lesz!
Különben sem a luxusmárkákat érinti leginkább a gazdasági visszaesés.
Ne aggódj - én sem aggódom...
A BMW épül, és épülni fog!
Aki tud és megteheti az vár az eladással.
Aki tud és megteheti nem vár a vétellel.
Annyira örülök , hogy egy normális pártol sikerült lakást vennünk Debrecenben. Olyanoktól , akikkel nem szállt el a ló és nem ilyen 50 milliós emberkék voltak . Akik már azt sem tudják , hogyan machináljanak , kufárkodjanak az a amúgy is túlárazott paneljükkel .
Azért hol élünk .. álljon már meg a menet .
Bírom, hogy lepontozzátok azt, akinek debreceni ingatlanszakértő a párja, alias 19-es :)
Majd meglátjátok akkor a saját szemetekkel, amit írtam :D pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!