Megéri felszedni a járólapot, ha amúgy teljesen jó állapotú, de nekem nem tetszik?
Figyelt kérdés
Lakást vásárolunk épp, 12 éves a lakás, szóval a burkolatok is 12 évesek, nem régi. Jó állapotúak, nincs velük baj, viszont sajnos nekem nem tetszenek. Pontosabban a melegburkolatokkal (hálószobák és nappali padlója) nincs bajom, az szép, de a hidegburkolatok (előszoba, konyha, fürdőszoba, wc) nem tetszenek. Szerintetek érdemes lenne felszedni és másikat lerakni helyette? (kb 25 négyzetméterről lenne szó, az egész lakás 60 négyzetméter)2021. márc. 29. 17:01
1/8 anonim válasza:
Persze, erről szól egy felújítás. Ha neked nem tetszik, és meg van rá a kereted is, akkor ne foglalkozz azzal, hogy csak 12 éves a burkolat.
2/8 anonim válasza:
Ha van erre egy kidobni való milliód, akkor hajrá.
3/8 anonim válasza:
Dehogy éri meg. Ha annyira ráérsz és tele vagy lóvéval akkor persze hajrá, de én biztos, hogy nem nyúlnék hozzá. Mostanában olvastam róla, hogy szokták festeni is. Keress rá.
5/8 anonim válasza:
A tapadóhíd egyszerűbb megoldás lenne. Egy folyadék, amivel ha bekened a járólapot, megszárad, és ráteheted csempe ragasztóval a neked tetsző járólapot. Annyi, hogy picit magasabb lesz.
6/8 anonim válasza:
A megéri szerintem itt nem a legmegfelelőbb szó. Ha eladnád, de ronda és többet kapnál érte akkor lehetne használni.
Ha zavar, és van rá kereted, akkor meg felesleges itt megkérdezni.
7/8 anonim válasza:
Ha van rá kereted, cseréld. Mikor mi lakást néztünk, volt olyan, ahol nagyon ronda volt a burkolat, ott mondtam is, hogy ha megvesszük, azt egyből cserélni kell. Viszont, ha most így a vásárlás után szűkösebb a keret kicsit, én várnék vele, főleg ha nincs baja, csak az hogy nem tetszik.
8/8 anonim válasza:
Ha nem valami nagyon ronda színű vagy mintájú a régi, akkor nem éri meg pénzügyileg (a ráköltött pénzt és a lakás értéknövekedését összehasonlítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!