Szeretnénk Isaszegre költözni!Gyerekekkel milyen ott az élet?
Ami előny, hogy környezeti szempontból szép helyen van (körben a Gödöllői-dombság), és az új parcellázású utcákban sorra épülnek az új házak, Gödöllő pedig közel van.
A negatívum, hogy összességében eléggé lepattant falu, nem igazán szép és sok a kétes elem, a gyerekeket mindenképpen Gödöllőre kellene áthordani. Közlekedés szempontjából is jobb Gödöllő, ha Pest a cél.
Először is, rengeteg a cigány. A közlekedés jó, boltok, ellátottság rendben.
Igazából csak azt tudnám felhozni, hogy tényleg sok az indián.
Ha bármi kérdésed van írj priviben, én közvetlen mellette élek.
Amikor Gödöllőre jártam vonattal egyetemre Pestről, akkor a vonatról és a pótlóbuszról nézve Isaszeg nekem mindig is egy lepukkant falunak tűnt, legalábbis az állomás környéke... hát... eléggé fura alakokat láttam arrafelé, és a település összképe sem volt túlságosan bizalomgerjesztő (földutak, rozoga házak, fura alakok).
Igaz, nem minden részét láttam a településnek, de azt mondanám, hogy a vasútállomás környékét célszerű lenne elkerülni, valószínűleg a többi rész oké.
Családi házas település, az utcák némelyike földút. Viszont közel van Gödöllőhöz és Budapest sincs olyan messze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!