Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Céges lakás hirdetés, áron...

Céges lakás hirdetés, áron alul csak kp, ilyen hirdetéssel lenne pár kérdésem ha valaki segíteni nekem?

Figyelt kérdés
Ingatlan vásárlás előtt állok, jofogáson találtam több ingatlant is amiről nagyon keveset írnak és csak egy telefonszám volt megadva. Felhívtam és egy hölgy mondta hogy, ezek fix áras ingatlanok, amikben még laknak és úgy értékesítik őket, persze elmondta hogy a üresen a nevemre kerül lakók nélkül, és küldtek emailben egy titoktartási szerződést ami után elárulják az ingatlan helyét de megnézni még így se lehet csak kívülről. Elég átverős gyanús ez nekem valaki tudna segíteni hogy is működik ez a dolog mert nem találom megbízhatónak.

2021. febr. 23. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Már ennyire lusta a lakásmaffia hogy az ingatlant sem nézheted meg belülről? Régen albérletnek kiadott üres ingatlanokba bemehettél, utána vertek át.
2021. febr. 23. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, mit árulnak pontosan. Az ingatlan tulajdonjogát vagy csak banki követelést. Nagyon nem mindegy!!! Ezek a lakások nemfizetett hitelekből visszamaradt ingatlanok, árverezés alatt vannak. Többféle módon szokták eladásra kínálni, sokszor nem is az ingatlan tulajdonjogát árulják, csak a követelést. Nem kerül a nevedre ingatlan, még fél év, amíg a nevedre kerül. Járj utána alaposan.
2021. febr. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!