Budaörsi lakótelepről mi a véleményetek?
Budapestről szeretnénk Budaörsre költözni a közeljövőben, viszont egyelőre a lakótelepi lakások azok, amelyeket meg tudnánk engedni magunknak. Általánosságban milyen véleménnyel vagytok róluk? Merre felé érdemes nézelődni?
Köszönöm előre is.
Én szerettem ott élni, de én eszméletlenül drágának találom ár-érték arányban. Mégis csak egy panel tömbről beszélünk.
Mindenesetre nagyon jó az infrastruktúra, igazából az ember szájában, séta távra van az Auchan, Ikea, Decathlon, ovi, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség, állatorvosi rendelő, szépészeti dolgok, kondi terem, fogorvos, buszmegálló, kajálda, tényleg minden. Mellette pedig csendes, rendezett, sok a zöld terület, reggel madár csicsergésre lehet ébredni. Ha az elveim és a pénztárcám engedné, bármikor visszaköltöznék.
Budaörs jelenleg verhetetlen..ha meg tudod fizetni, vedd meg...
Amúgy régi, igazi sváb falu(volt)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!