Akinek 20-30 évesen van saját lakása, háza, az miből tudta megvenni?
Eladtuk, amiben felnőttem, és ketté költöztünk.
30 éves voltam.
17
"Nekünk örökség útján lett (eladtuk az örökölt házat és vettünk két kisebb lakást az árából). Lehet mondani, hogy az ölünkbe pottyant, csak azt sokan elfelejtik, hogy ezért “cserébe” meghalt egy szerettünk."
Nekem és másoknak is hal meg szerette (hétfőn lesz 5 éve) anélkül hogy bármit is az örököseire tudna hagyni.
19-es mi a baj a helysírással ?
Keresd már fel házi orvosodat,mert nagy bajban fejben .
Mivel a németh ABC-használja az írásod .
Családi ház, külföldön spóroltuk össze a férjemmel, hitel nincs rajta szerencsére, bár még lenne mit újítani, de majd haladunk szépen lassan.
Amúgy a környezetemben 90%-ban szülői segítséggel van ennyi idősen ház, ez sajnos ilyen dolog. Én is spórolok a sajátomnak, hogy ne kelljen 30 éves koráig várni a családalapítással meg ne kelljen külföldre mennie.
23-as, és? Mit kötekedsz? Neked attól lenne jobb, ha másnak is szr?
Elvette a csöpögő irigység az eszeteket itt? Az örökölttel is baj van, a hitelre vásárolttal is, nyugodjatok már meg.
Egyébként boldogan feltámasztanám az imádott nagypapámat a lakásért cserébe, hidd el. Meg még sanszos, hogy sokan vannak így.
29
Nyugibogyó. Segit.
Senki sem irigyelt senkitől semmit. Az jutott csak eszembe, hogy teljesen felesleges felhozni, az örökléssel járó tragikus árat, hiszen sokan fizetik meg örökség nélkül is ugyanazt az árat. Elhiszem hogy nem jelent vigaszt egy ingatlan a szerettünk haláláért. Felesleges ezt bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!