Jó ötlet lenne venni egy mobilházat? Többi lentebb
Albérletbe nem szeretnék menni, felesleges kiadásnak gondolom.
Szüleim házának az udvarába, lehetne egy saját mobilházat telepíteni vagy ehhez kell egy külön porta? Ha Meg lehet oldani, személyi kölcsönt tudok felvenni és abból megvenni a mobilházat?
Albérlet helyett személyi kölcsön...
Ha ennyire nem számít a pénz :)
Így van 3.ik válaszoló. Eleget fizettem már másnak lakhatásért. Ideiglenes megoldásnak gondoltam ezt, amíg nincs pénzem rendes házra. Csak azt nem tudom, hogy télen lakható-e?
Utolsó a konténerház miért jobb szerinted?
Vannak 4 évszakos mobilházak, de azok qrva drágák, ideiglenes megoldásnak nem éri meg.
Viszont (nem tudom mennyire vagy ügyes) beburkolhatod 10 cm-es nikecellel, rá egy szigetelő vakolat, mellé egy épített kémény, vagy megfelelő biztonsággal kidugsz egy csövet és bentre egy kályha, akárcsak kiegészítő fűtésként, ha olyat veszel, amiben villanyfűtés van, ami köztudottan nem olcsó fűtésfajta.
Mivel ezek nem nagy légterűek durranásig ki lehet fűteni egy jó kályhával (pl. német OHRA kályha)
Én nem buzdítanálak erre a mobil házra. Mi járunk télen is horgászni, barátomnak egy korrekt kis nyaralója van, de mivel nincs rajta szigetelés, reggelente ilyen időben, mint a mostani 14 fokban kelünk.
Tehát ez azt jelenti, hogy 30m2-t minimum 10m3 fával lehetne egész télen elfogadható hőmérsékleten tartani. Ja és minden délután jégverembe érsz haza...
Nem, köszönöm. Akkor inkább kiköhögöm a bérleti díjat, de emberi körülmények között élek.
Mellette pedig beíratkozom egy iskolába!
Még ha saját telked lenne, talán-talán egy konténer ház, de
"Szüleim házának az udvarába"
Oda semmi esetre sem. Egy családi perpatvar magvait hinted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!