Gáz ha ingatlanost oda viszek megnézni egy lakást?
Figyelt kérdés
Anyám tesója ingatlanos és a ház amit kinéztünk elég drágának tűnik ahhoz képest, hogy hasonlók olcsobbert vannak ezért gondoltam, hogy odaviszem és ő jobban meg tudja állapítani, mert engem fiatalon úgyis csak átvernek2021. jan. 8. 13:57
1/9 anonim válasza:
Nem kell bejelentened, az ajtóban, hogy ingatlanos, ilyen egyszerű!
Csak nagybátyád és elkísért, mint idősebb családtag. Nincs ebben semmi, mással is megy olyan, akiben megbízik.
2/9 anonim válasza:
Azt viszel akit akarsz. Sokan olyan ismerőssel mennek, aki ért a műszaki dolgokhoz. Azért mert valakinek ingatlanos most a melója, nem azt jelenti, hogy ért is az ingatlan műszaki oldalához. Az eladáshoz inkább.
3/9 anonim válasza:
Azzal mész, akivel akarsz. De ez az eladási árat nem befolyásolja. Mindenki annyiért árulja a lakását, amennyiért akarja. Legfeljebb nem veszik meg. Alkudni kell. Ha nem juttok közös nevezőre, akkor keress másikat.
4/9 anonim válasza:
Műszaki ellenőr vagyok, a rokonjaim fel szoktak kérni hogy kísérjem el őket megnézni. Ismerőseim is fel szoktak kérni, de nekik pénzért vállalom csak, annyit persze meg nem ér meg nekik.
5/9 anonim válasza:
#4 mennyiért vállalod, és melyik országrészben?
6/9 xswerdy válasza:
bevett szokás építőipari szakembert vinni. De inkább statikust, építészt, mint ingatlanost, ők ritkán értenek kellőképpen a műszaki dolgokhoz.
7/9 anonim válasza:
Sok ingatlanossal beszéltem, néztem, vettem és adtam is el házakat. Szakmailag egyik sem értett hozzá, sokszor hülyeségeket beszéltek. Szóval attól, hogy ingatlanos, nem biztos, hogy ért hozzá, de nem baj, ha elmegy veled, jobb, mint egyedül.
8/9 anonim válasza:
A kérdező ár-érték arányban drágának tartja az ingatlant,ebben tud tanácsot adni az ingatlanos. + ha jó ingatlanos kiszúr mindent amire rá lehet kérdezni,és amit később stakemberrel megnézethet. Esetleg így alkudhat is az árból. Az ingatlanos elvileg jól kommunikál,jártas az eladás/vétel kérdéseiben. Első megnézésnél sokat segíthet. De én persze profi ingatlanosról beszélek.
9/9 anonim válasza:
Nem is vennék úgy házat, hogy nem nézi meg egy szakmabeli.
Ismerősöm anno építész tanácsa alapján döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!