Budapesten hol érdemes lakást venni?
Néhány adat:
A keret 20, max 22 millió Ft.
Fontos lenne hogy ne a világ végén legyen, amikor el akarok menni valahova, ne kelljen folyton 30-40 percet utazni.
Lakás érdekel, nem kell kert/udvar, és erkély sem.
A hirdetéseket olvasva látom, hogy sokan azt tüntetik fel jó pontként hogy van a közelben "zöld terület", meg "szép a kilátás". Ezek egyáltalán nem lényegesek számomra, nem azzal töltöm az időm hogy az ablakon nézzek ki.
25 vagyok.
Mekkora kellene? Egy 13 négyzetméteres ékszerdoboz még az V. kerületben is van ennyiért.
Külső kerületek jobb helyein, esetleg a XVI-ban is akadhat 25ért egy kétszobás lakás, de azok messze vannak. Ami nagyobb és nem kell sokat utazni, az tuti a legrosszabb utcákban lesz (Lujza, Diószegi stb)
A központban vsz. csak a VIII-ban találsz ekkora méretűt. Amik jobbak és belvároshoz közeli, az I és V-ben nincs ezen az áron ingatlan, ezek elit helyek. A VI. kerületben már akad pár, de nem annyira jó adottságúak (udvari, közepes állapotú), a VII. kerületben már tudsz válogatni, itt a Keleti környékén vannak bőven kislakások, nem igazán elit, de még elfogadható utcákban.
A VIII. kerületnek is vannak jobb részei, a Palotanegyed egészen szép, de. ennyiért csak a körúton kívüli lerobbantabb területen tudsz nézelődni, amiket nem igazán ajánlok.
Ha lehet panel, akkor a XIII-XIV-ben is nézelődhetsz.
A napokban láttam egy ingatlanportálon ehhez hasonló összegért egy viszonylag jó helyen lévő 57 nm-es fullra felújított lakást amit a tulajdonosa sürgős eladásra hirdet.
Ha most lenne annyi pénzem egy percig nem hezitálnék.
Be akartam ide linkelni Neked, de már látom..inaktív a hirdetés, elkelt.
Legyél résen, nézelődj 24 órában, állíts be minden figyelőt.
Ez az ingatlan egyébként a XX. kerületben volt, jó tömegközlekedés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!